chilladill

Hej hej!

gårdagen var grym!  det var riktigt kul, det blev till att se filmen "dumpa honom". Filmen var bara fiin fin. blev en del skratt
hahah kan inte glöma det som elin sa till kassörskan på SF!!

Elin till kassörskan på SF:
Oj, va mycket pengar du hade i den där lilla lådan! (äckligt nyfikenröst)

kassörskan:.................(sträcker fram biljetterna)

Jag och Karin: hahahahah Elin varför sa du så? :O

Elin:...oj, nej, varför sa jag så. hjälp va hemskt!!


JUst nu sitter jag och äter en grym frukost men senare idag blir det till att checka in andra avenyn, träna och fara och sola. får se om jag orkar fara och bada med familjen.

nä nu ska jag se AA har missat så mycket!
hare bra!

hej igen

hej hej !!

jag vill tacka för två grymma veckor med musikalgänget!
Ni är grymma! Det kommer ut lite mer bilder och så ifrån musikalen inom kort.

Ikväll blir det bio med musikalgänget så jag drar strax in till stan på bio men jag loggar in senare 

hajdåe!

träna!!

Hallå!

Slapp dag! Jag har varit sjukt trött idag somnat flera gånger hos mamma. men nu känns det snäppet piggare!
Ska strax på tränig, känns riktigt skönt att röra på sig!!! Behövs kan jag lova dig, har blivit en hel del fika på slutet.

skrev inte så långt men ska dra min kos nu, men vi höres senare!!
hare gött

chillingdilling

hejhope!
Nu sitter jag och chillar till maximus med karran barran här brevid mig, Fät med nice!! Kvällen har artat sig mkt bra och vi är mätta och belåtna!! Haha kände att denna kvällen behövdes för att lätta upp vardagen ;) i morgon bär det av till mammsen och h-sund. Blir till att vara med fina vänner !! Kan bara inte bli annat än bäst!!

Vi började kvällen med att gå och hyra en skräckfilm "The Eye" men vi har inte tagit oss tiden till att se den, vi får väl se vad som händer. Jag kanske berättade om att jag och karran fick godis av en turk för ngn dag sedan på en pizzaresturang. Av någon anledning var bla 4 burkar hockeypulver. Av en störd anledning så bestämde jag mig för att sluka en burk, något som jag fick ångra när jag nästan spydde:S hahah men vad gör man inte för att få en fin film ;)
Men jag sköljde ner det med drömmar och mjölk!

Men nu ska jag ta och dansa lite till den fina musiken som vi hör på!!
hare gött alla fina och glad människor !!

JAG VILL TILL VÄRMEN!!!

Tjobre!!

Nu sitter jag här och väntar på att karran ska komma hit till mamma. Pappa kommer snart och hämtar oss, eftersom att hon blev min sov kompis för natten!! Hahah en natt med Benke, inte alls illa!!  Nu böhöver jag ju inte känna mig så ensam ;) Vi får se vad vi kan tänkas hitta på? Kanske hyra en film eller bara chillingdilling. Kändes bra att man har hunnit vara med tjejen innan hon sticker till kusinerna i ö-sund på onsdag. Jag kommer innerligt att sakna henne:D Men jag har ju turen med mig för marran, rebban och erika sticker ingenstans så får försöka att träffa dom så mkt som möjligt!!

Under dagen har jag lidit av min och karrans höst och vinterdeprission. Jag har suttit och titta på hus och lägenheter till salu utomlands!!Jag längtar Så sjukt mkt efter värmen och sommaren!! Så den har hunnit bli en drös kakor istället, för att lätta upp stämningen lite. Efter ett tag så kom karran över hit och joinade mitt lägenhets sökande i utlandet och vi hittade ett gäng go'bitar. Men så smög jag iväg och ringde ett samtal till min lille far och frågade om karran kunde få övernatta hos oss. Klart som korvspad att hon fick det. Så jag kom inspringade till karran med den glada nyheten och hon rusade upp ur soffan och sprang iväg hem och packade saker som kan behövas vid en övernattning.

Så bäst för henne att hon kommer snart för jag står inte ut längre!! ihihii nä men bäst att hon kommer hit och dansar lite tillsamans med mig till MANDO DIAO - DANCE WITH SOMEBODY!!!

nämen när man talar om trollen så kommer dom :D

så nu ska vi fortsätta att dansa gärnet!!!

Mando diao- All My Senses

Tjobre!
haha jag och karran upptäcke att vi var ju inte alls trötta igår när jag skrev de förra inlägget. hahah det var ju så grymt många stavfel så att jag inte ens kan räkna upp dom. Vi somande ca kl 6 imorse efter vårat lilla lan. Efter fem timmars sömn så vart det till att äta lunch och gå på en lång promenad. Av någon konstig och nyfiken anledning gick vi in på HG och skulle titta in livsmedels-avdelningen men den var borta och det fanns bara en sketen hyla kvar med några få varor. Vi möttes av en övertrevlig turk som började överösa oss med godis och information om att affären ska byggas om till resturang. hahah men nu sitter vi här hemma igen och tänker på hur bra och soft sommaren kommer att bli med massa bra musik tex Håkan, timo, mando diao, lars winnerbäck!!!
hahah Knutte sitter och håller oss sällskap här framför datorn:)
Jag ska snart till mamma och äta maten och efter det kommer pappa och hämtar mig igen så det blir till att fara tillbaka till seavar. Det känns sjukligt skönt att ha sportlov och jag längtar efter att få sova länge varje dag och bara ta det lungt på dagarna. Vi får hoppas att det blir massa kvällar med tjejerna och jag ska försöka ta mig til h-sund innnan karran hinner fara till sina kussar i ö-sund. men jag får prata med tjejen massor av gånger i telefonen!!

Nä nu ska vi ta och chillingdilling lite till
ha de/ emmerutt

ja e tillbax!!!

Hejsansvejsan!
Nu e jag tillbaka efter två veckor hos mamma. Allt är bara fiint och livet leker. Just nu sitter jag och min käre lanarvän karran här och lanar bla msn och mat efter en hel kväll med tjejorna. Eftersom att karran har fyllt år så hade sötnöten bjudit hem oss på middag och fika. Det blev tacos och fransk-chokladkaka. Av oss fick hon en knutt (en gris), två armband, enfotlänk, doft nuffins att hänga i bilen när hon övningskör, en nyckelring och en magnet. Efter presenterna blev det till at spela spelet "helt hysterisk" det blev inte annat en vad det heter!!! Det hela spårade( vi låg dubbelvikta!!). hahah bästa spelet vill jag lova.
Efter att dom andra lämnade oss kring kl 1 så bev det lan för mig och karran, det vill jag lova spårade i mat väg!!1
Vi har hunnit äta ett helt gämg drömmar, en ask gele'hjärta, nära tvåpaket njölk och en burk konserverade mandariner!!
Ja vad ska vi säga?.. vi har kommit fram till att vi lider av höst och vinterdeprission, med symtom att man kan få ett sug efter kolhydrater och sötsaker!! helt sjukt bra så det stämmer in på oss!!

Men mat är ett av livets njutningsämnen så det är bara till att njuta. Speciellt eftersom att det är sista veckan innan vårt fikalöfte drar igång. Det kan jag lova att det blir svårt, menb det ska vi nog allt klara av. När jag far till mammsen om en vecka så blir det till att skaffa det nya gymkortet så att vi kan hålla oss i form till i sommar ;) vi vill ju bli av med våran höst och vinterdepression!!

Det är sjukt skönt att ha lov i en vecka nu!! Ska bara ta det lungt och kanske ta en titt ner till paradisbadet eller så blir det till att åka lite slalom, men,men  vi får se hur det blier med det.

Nä nu får jag ha skrivit klart för denne gången, men ni får ha det så bra.
Jabare!!
empa-bemp-show

RSS 2.0
text-decoration: none;