Vi synes på måndag!!

Ja nu är det ju så att jag far te Götet imorgon och jag kommer inte kunna skriva på bloggen(tråkigt tycker jag) Men det är det värt eftersom att det kommer att bli så sjukt kul men denna klassresa!

Jag kommer verkligen att sakna klassen nu när vi slutar, jag kommer inte kunna hålla tårarna inne på avslutningen!! Det kan jag lova dig!!!

Ta en sista titt på mig som rödhårig eller ska jag säga kopparfärgathår(har blekts nåsse mkt jävulskt)



Förut Ny färgat     Nu, blekt hårFärg




De fyra små gullungarna till höger på bilden ska färga håret på mig!!
Ni är mina stödhjul!!

Slutkörd!!

Kan ju knappas säga att jag är annat än slutkörd!!

Idag stog det tydliegen fys på schemat! Så vi började värma upp med hopprep, kan ju inte påstå att jag någonsin har varit en av de duktiga hoppreps hopparna! Efter det blev det något nytt sorts fys schema!!! Så sjukt jobbigt vill jag lova!! Jag har ont i hela kroppen!! och jag kommer förmodligen att bli en plåga att vandra runt i göteborg med!!

Så just nu känner jag mig inte annat än slutkörd!!

Nu ska jag ta och duscha göra läxa och packa ner det sista inför imorgon, eftersom att jag måste ta med mig allt till skolan (är ju hos pappa).



Känner  mig för tillfället "Grymt slutkörd" ihihi (aj min mage)

Träning snart!

Ska bara äta lite sen bär det iväg på innebandyträning!! Känns att det ska bli skönt att få röra lite på sig!!

Medans jag satt här och tittade runt på lite olika bloggar så hittaade jag denna låten! Den satte sig faktiskt på gärnan och den fick mig att känna taggen nu innan träningen!!


Hope you like!!


klänningar!!

Satt och letade efter lite insperation till klänningar till avslutningsmiddan och själva avslutningen och jag hittade dehär fina insperationskällorna!!


Jag vart bara kär i den!!



skulle kunna tänka mig något som den här på middan, men jag vet inte om guld riktigt är min färg!!



Till själva avslutnigen vill jag nog ha något ljust, kanske ngt liknande?

Snart smäller det!

Tänka sig dagen före dagen med stort D!!
Dagen har rullat på och No-provet är avklarat, skönt, skönt!! Imorgon är det eng-redovisning, kan bara säga att det kommer att bli super kul!! Hoppas bara att någon skrattar!! På svenska ska jag Argumentera om att jag är emot Abort(kunde inte välja något mitt emellan för eller emot). Vi får ju hoppas att det också går bra!! men just nu orkar jag inte tänka på läxa för jag har bättre för mig just nu!!

Nu ska jag ta det lite lugnt och packa det sista som går, sen ska jag äta och efter middagen tänkte jag ta tag i läxan och efter det blir det innebandy träning och beep test.. är inte lite seg i kroppen så vi får väl se hur detta ska sluta...


Allt jag kan tänka på just nu är att vi sitter på tåget till GBG imorgon kväll!! Märks att hela klassen är sjukt taggade på Götet (typ nästan det ända samtalsämnet iklassrummet). 

Nä nu ska jag ta och leta insperation efter en klännig till skolavslutningsmiddagen och en till avslutnignen!!
puss!!



Imorgon smäller det!!


Askungen har snart rott i land!!

Äntligen är det lugnare och jag är snart klar med allt som skulle göras, så grymt skönt!! Men jag kom på att jag måste skriva min lektionsplanering till idrotten.... Kändes bara så jätte kul att ha mer att gör, men det går snabbt och jag hinner med den!! nu blir det till att packa lite så att jag kan lämna en del av packningen hos mammsen imorgon innan skolan!! känns så skönt att man kan vara lite segare än vanligt imorgon eftersom att vi har sovmorgon!!

Nä kära kamrater nu ska jag ta och göra mina sista bestyr och ta en kopp te medans jag gör dom!!

Min kväll har sett ut såhär!!

Plugga, plugga, plugga!!
Packa
Städa
äta
duscha
ladda mp4 med musik
tömma kamera på bilder
skriva idrottsplanering

..Försöka andas..

plugga mer och försöka att hinna skriva på bloggen
och slutligen sova!!
  




Är det SÅHÄR det ska kännas!!
wow säger jag bara det var ngt nytt!!


Taankar mitt upp i pluggandet!!

Åh gudarns vad jag taggar Klassresan te Göteborg!! På torsdagkväll sitter vi på tåget mot Götet, Liseberg och IFK göteborg - Brommapojkarna tagga, tagga, tagga!! Har bestämt mig för att tjejorna ska få hjälpa mig att färga håret där nere, så jag får lägga ut bild på det och en massa andra fina bilder när jag kommer hem!!



Känntaggen på Liseberg!! JAg ska minsan allt få upp di i frittfall Karran!!





Vi får vella se vilka som vinner, håller ju såklart på IFK Göteborg!!


Nä nu ska jag fortsätta med pluggningen så att jag kan börja packa snart och efter det duscha!!


Det händer grejor!!

Min kväll kommer att se ut såhär!!

Plugga, plugga, plugga!!
Packa
Städa
äta
duscha
ladda mp4 med musik
tömma kamera på bilder

..Försöka andas..

plugga mer och försöka att hinna skriva på bloggen
och slutligen sova!!


Jag blir klar med saker eftersom !!
känns skönt att kunna stryka saker på listan, men jag har fortfarande allt för mycker kvar att göra!!
Helt sjukt hur bra musik hjälper en att få allt att kännas mindre tråkigt!!

Bästa att jag fortsätter med min lista!!
Hare så gött så länge!!
  

Björn Rosenström - Het Så Het

Askungen!!!

Kan ju knappast påstå att dagen har sprungit om mig i dag, snarare tvärt om!! Jag sitter och väntar på att tiden ska gå... Tänk kännslan man kommer att ha när man har pluggat klart och kan göra vad man vill!! Ja ni kanske förstår att det är plugga som gäller idag.... Jag har stört nog ett no  prov i kemi imorgon och till på torsdag har jag eng muntlig redovisning, svenska muntlig redovisning och en bild inlämning!! Det är helt stört ju!!

Min kväll kommer att se ut såhär!!

Plugga, plugga, plugga!!
Packa
Städa
äta
duscha
ladda mp4 med musik
tömma kamera på bilder

..Försöka andas..

plugga mer och försöka att hinna skriva på bloggen
och slutligen sova!!



ja ni kanske förstår varför jag känner mig såå hära!!




Nä nu känner jag hur tiden
börjar rinna iväg !!
puss


mina ljus!!

Jag tände två ljus och eftersom att karran inte visste ngt så kan ett vara ifrån henne!! Jag hittade några andra fina bilder i farten!!


Är inte klar med designen än!

Hallå! Ni kanske ser att jag har börjat göra om designen på bloggen, men klar är jag inte! Måste tråkigt nog tillägna min läxa lite omsorg...

Glöm inte att tända ljus nu !!

ännu en måndag avklarad!!

Väntar på middag och tänker på dagen som gått!!Slapp som bara  den asså, inte mkt gjort idag inte! Man märker att att både vi och lärarna knappt orkar bry sig längre.Jag kan knappt fatta att det bara är två och en halv vecka kvar av skolan!! Får inte det att gå in i mitt huvud! Slutar ju faktiskt niam nu och det betyder att jag har gått i skolan i TIO år!!

Medans jag försöker att smälta det så kan jag ju skriva om det fantastiskt goda fika vi fick idag!! Det var sista mentorstiden så självklart hade Sara och Vickan bakat "Jävligt saftigt" fika. Åh nöjd var jag allt!! Men jag fattar fortfarande inte hur du kan vara så dum karran att du döper om Zlatan till Zlatte!! Nä det kan jag inte fatta!!

Ikväll blir det till att göra en del läxa men ikv ska jag ta tag i något viktigt!! Nämligen min bloggdesign!! Vi kan ju hoppas att den blir lite finare och vårigare än vad den är nu!!

Nä ni, nu ska jag börja med bloggdesignen !!




Sofijah - Se Ljuset

Det är inte ditt fel att ingen annan ser.
Din insida av guld,ett hjärta av rubin, lyssna ej på andra du vet att du är fin!
Du duger som du är! Finns bara en av dig, unik.
Tänk efter lite grann det är ganska specifikt!



 


Internationella dagen för försvunna barn

Idag, den 25 maj, är det internationella dagen för försvunna barn. Dagen började uppmärksammas efter att Etan Patz, en 6-årig pojke, försvann på väg till skolan 1979. Det var första gången han skulle gå till busshållsplatsen ensam men han kom aldrig fram. Ingen har varken sett eller hört från pojken igen. Han blev officiellt dödförklarad av en domstol i juni 2001 och man satte hans dödsdag till just den 25:e maj 1979, dagen han försvann. Den misstänkta förövaren, Jose Antonio Ramos, sitter i fängelset för att ha utnyttjat en annan 8-årig pojke sexuellt. Han har också erkänt för en cellkamrat i fängelset att han hade tagit Etan till sin lägenhet, våldtagit och sedan mördat honom.

Internationella dagen för försvunna barn är inte så uppmärksammad i Sverige. Jag undrar varför? Det blir mer och mer vanligt att barn försvinner i Sverige. Oftast är det ena föräldern som lämnar landet och tar med sig barnen. Men det finns även föräldrar som förlorar sina barn, det händer här i Sverige. Dom flesta minns Engla, en 10årig flicka som försvann den 5 april 2008 när hon cyklade hem. Hon blev kidnappad, grovt våldtagen och mördad. Det finns barn som fortfarande är försvunna. Glöm aldrig det!

Ikväll klockan 21:00 så kan du hedra minnet av försvunna barn genom att tända ett ljus i ditt fönster som kan lysa ut mot gatan. Låt ljuset brinna en timme.

Taget ifrån http://ellamarie.blogg.se/

Dagens tankar

En kvinna sa till mig, "Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns Emelie!"
Jag tänkte, Fan vilket långt liv jag ska leva!!

Kvinnan var jag!!

Uppdatering!!

FÖRLÅT!!
Jag har just upptäckt att jag måste vara den sämsta bloggaren som finns!!Jag skriver något sedan får ni inte reda på hur sakerna slutade eller hur det gick, just därför ska jag ta lite updatering i bloggen!!

Forever young ska jag sjunga på skolavslutningen! Jag får väl göra en liten egen version av den. Jag gillar Youht groups version av den, men jag tror nog inte att jag kommer att sjunga den så (A)

Tilli tås sjukhusvisstelse tog slut redan dagen efter att jag och Birgitta hälsade på henne och pappa! Det verkade bara vara en infektion i kroppen och det gick över dagen efter. Nöjd var hon nog eftersom att hon inte direkt fick lite "presenter" tur var det ju att det inte var något alvarligt fel på henne!!

Stockholmsresan gick som smort och det var riktigt fint, redan sommar!! Tur är ju att sommaren även har nått oss uppå Norrland!! Fick en hel del gjort under mötena och hoppas att jag får fara på läger dagen efter skolavslutningen!! Men det finns något som kallas pengar, så får se hur det blir med den saken!!


NYHETER

Jag vet inte om man ska kalla det för nyheter men iaf saker som jag inte har skrivit om i bloggen, så här kommer det!

Filminspelning, haha ja visst låter det fult, men det var en rolig upplevelse!! I Tosdags drog jag, Rebban och Marran iväg på filminspelning tillsammans med kanske 12 andra ungdomar, för att göra några reklamfilmer, informationsfilmer och länkar i ett tv program, ev ska det bli reklamfilmer av dom på tv4. Några av dom ska läggas ut på Youtube så ni får väl spejja efter dom!! Själv kommer jag att dö när jag får se dom eftersom att jag kommer att vara så grymt ful!! Jag tror inte att skådespelaryrket är något för mig, ska nog hålla mig till småfilmer som man gör tillsammans med kompisarna!!
Det var iaf en rolig upplevelse!!

Mitt rum hos pappa är äntligen rejält städat!! kunde bara inte sätta mig vid datorn fören det var gjort!! så jag satte igång och resultatet blev väldigt rent!!

Ny design till bloggen! Jo så sant så, nu är jag trött på denna hemska blogg design, den är för mörk och trist för nu vill jag ha ngt ljusare och ngt mer vårigt!! Håll ögonen öppna för jag hoppas på att kunna fixa det ikv om det inte blir hårfärgning! vi får vella se!


Nä nu ska jag ta och göra lite läxa, är ju inte värt att skita i allt nu när det är så kort tid kvar 13 skoldagar kvar till skolavslutningsdagen och fler lär ju gå bort!!
Puss!!



Forever young - Youth Group

int' blev eh kulturnatta heller!!

hahah ja vad ska man säga?
Livet leker och ALLT känns bra, eller kanske inte att det är så mkt i skolan just nu men, men!! Just nu sitter jag har med Marran och Erran och vi hittade en låt som är lite synd att den är så söt! Jadu klturnatta blev det inte igår men jag överlever! Hade istället två tjejer på övernattnig. Karran ha varit borta oslo hålan och rebban var med tobbe (firade halvårsdag) Grattis säger vi!!!

Imorgon börjar den sista veckan i skolan (med plugg) !! sjuk skönt!! Det blir en kort vecka eftersom att vi far på klassresa till GÖTET!! Äntligen ska jag få fara till mitt blivande hem!! eller vi får väl se hur det blir med det, det står ju mot norge och skåne också eller så stannar jag kanske kvar i ume!! Det återstår väl att se;)

Nä du nu ska du få höra på den fiina låten och vi ka hitta på något!! kanske blir det till att färga håre mitt ikv( blir nog ljusbrunt eller ngt) sattsar ju på att bli blond med mörkt under hår!!


Sommarkännslan spritter i kroppen på meh

sjukhuset

Biggan kom nyss hem, blir till att fara och äta någonstans och sedan blir det till att hälsapå tilla på sjuhuset!

Jag får ta det med läxan lite senare!!

puss


Stackars lillasyster!!

Idag känner jag mig super dum mot min lilla tilly tå!!
Hon sa att hon hade super ont i magen i morse och hon började gråta, men dum storasyster som jag är sa jag åt henne att skärpa till sig för jag tyckte att hon skulle till skolan iaf!! Men hon ringde till papa ocgh det visade sig att hon skulle stanna hemma iaf. Men när jag satt på lektion ringde pappa och sa att han måste åka in till akuten med henne eftersom att hon hade fått feber och hade jätte ont i magen!! Lite orolig blir man ju, men jag tänkte inte mer på det fören jag senare ser att jag har missat ett samtal ifrån pappa och jag ringer upp. Nu visar det sig att mi lillasyter inte får komma hem och så eftersok att dom vill att hon ska stanna på sjukhuset. Så nu ligger hon inlaggd på barnavdelningen!
Jag hoppas att allt är bra med henne och jag hoppas att dom hittar vad som är fel på henne!!

Annars har dagen varit bra! jag hann nästan sy klart min älvmössa på syslöjden och fick glänsa lite när jag fällde min kommentar om fotboll inför kassen(eller inte!!). Det går iaf framåt med mitt och karrans fotbolls pluggande!!
ämmre går det med mitt skolplugg... Men jag blev faktiskt tillsagd av en lärare på skolan att jag ska njuta av den tid som är klar och inte hårdplugga nu i slutet eftersom att man bara blir stressad av det!! haha inte för att jag är någon hårdpluggare men, men!!

I skoltaxin imorse fann jag en fiin sång på radion!! lyssna !!



Hare så bra nu ska jag göra lite läxa!! puss!!

härlig dag!!

Hejsan igen är tillbaka hos pappsen och allt är frid och fröjd!!

Vaknade vid tio idag och åt frukost med familjen, mkt mysigt må jag säga!
Efter frukosten tog jag fram solstolen och en bok och gick ut i det UNDERBARA vädret!!
satt och njöt med min bok i solen och tittade på alla syskon och grannbarn som hoppade
studsmatta. Plötsligt börjar grannarna och mamma prata om att gräva upp alla "stubbar och rötter" ifrån
häcken som vi hade klippt ner mellan våra tomter. Stark som man är börjar man hjälpa till, haha annat en
över taggade vi var nära på att klippa av tre elkablar som var nergrävda under häcken!!  KUnde ha blivit grymt 
dyrt dedära eftersom att det var huvudströmmen och tv-kablarna till flera hus på gatan!!!

Vi var riktigt duktiga och fick upp alla rötter!! Hahaha jag och Adam höll ju på att dö när mamma min triumferande
höll upp en rot som hon just dragit´upp med en kraft som får henne att rulla ner för slänten och dessutom göra en bakåtkullerbytta!! hahah i mellan skrattet klämmer hon fram att hon tror att hon fick årdning på sina nackproblem
i fallet! Jadu vad ska man säga?!

Måste bara säga hur grymt duktig min lillasyster M är som målvakt i fotboll!! Jag vart helt chockad där jag stod brevid en skrikade mamma under matchen. Hon skyller på att det är någon sorts mamma instinkt att hejja på sina barn, men jag vet inte jag, jag tyckte att de andra föräldrarna va ganska tysta gämfört med min egen mamma!! Jag tror att det är en skada eftersom att hon själv har varit fotbollsmålvakt!!

Jag kan inte fatta att det är mindre än två veckor kvar till klassresan och Jag kan verkligen inte fatta ett det är tre veckor kvar av skolan!! helt sjukt!! Men sedan kommer ett grymt skönt sommarlov!! känns lite skrämmande att man ska börja i en ny klass till hösten när man har gått i samma klass som några i tio år!! Fatta 10 år!!

Nä nu ska jag inte trötta ut er med mer text!! blev ett par rader upptäckte jag!!

Ni får ha det så braigt!! puss

Huvudstaden nästa!!

Hejsan på dejsan!!

Imorgonkväll sticker jag och Fhilip till Huvudstaden på möte. Jag kommer tebaka på söndag.
Känns skönt och roligt att komma ifrån hålan ett tag!!

Måste bara säga att ni kan vänta er en riktigt fin film på youtube snart! Så duktiga som vi är
lär vi få MVG på detta arbete på bilden!! Jag skulle kunna se dig som en pappa karran!!

Igår lämnade jag mitt val av låt till Nicolina och det blir till att sjunga den gamla godingen, Forever young. Men vi får väl se om jag hinner ändra mig, mammsen tycker att jag ska ta en annan låt eftersom att den är så svår att sjunga. Jaja vi ser väl hur det blir med det....

Har ni några förslag på vad jag kan sjunga isf??



Nä nu ska jag plugga till Konsumentkunskaps prov på hkn imorgon och packa till tågresan!!


Hare gött mina vänner!!

FÖRLÅT!!

Förlåt för allt jag har gjort och det ska inte hända igen!!
Ni är inte värd det för femöre!!

Jag älskar er så otroligt mkt!!!
Morfar! jag lovar det var inte värt det!!!

RSS 2.0
text-decoration: none;