She's alive and unforgiven

Hej igen!
Tänkte bara slängain ett kort inlägg för att visa att jag lever! Blogg.se kruppar just nu så det blir inga bilder, tråkigt nog, jag som till och med hade bilder på lager! Men dom får vänta tills imorgon istället.

Helgen har bara varit lungn, precis vad jag behövde, men jag hade inte klagat om jag hade fått vara hemma med tjejerna. Målade lekstugan i stugan och jag äe riktigt stolt över min insatts.

Måste bara säga att det är helt otroligt hur både Amanda och Matilda kan hamna på akuten under samma helg, Matilda går med gipsad arm och Pappa ringde för någon timme sedan och sa att han och Amanda är på akuten eftersom att hon hade gjort illa foten när hon spelade fotboll. Jag får väl hoppas att det gick bra med den!

Nä nu ska jag ta och vara social med mamma och ragge som ust kom hem, dom har varit och handlat och hälsat på amanada på akuten. Får väl höra hur det gick med henne?!

Hare så bra så länge, detta måste vara ett av det tråkigaste inläggen någonsin, inte en bild eller rolig händelse! Hjälp!!!

Luddigt inlägg!

Godkväll!
Har blivit mest kvälls inlägg på slutet eftesom att jag är så sjukt trött när jag kommer hem ifrån skolan! Men huvudsaken är ju att jag skriver ngt, är ju som roligt och läsa om några år!

Trött var jag imorse men pallrade mig upp anyway och var faktiskt ganska pigg resten av dagen, hade muntlig redovisning inför nya klassen, men det var inte speciellt farligt eftersom att man skulle pressentera någon annan inför klassen. Har suttit och läst om Armering i tre timmar idag på HAL, är lite små drygt att sitta tre timmar i sträck men jag lär mig ju iaf ngt!

Sticker till stugan imorgon och datorn åker med så jag kommer att skriva om internet fungerar annars får ni nog vänta tills på söndag eller måndag. hare så bra

juste här är bild på tårtan


Rengjorde mina sminkborstar idag och jag blev chokad över hur skitiga dom var, trodde jag verkligen inte riktigt äckligt!!



Bild ifrån moppen påväg hem ifrån sävar

365dagar till nästa gång då!

Jaha då är man 16! Känns inte annorlunda på något sätt, bara lika bra som alla andra födelsedagar!
Började 20 i 11 idag så det lev en rejäl sovmorgon, det kändes riktigt skönt vill jag lova!
Hade vanliga lektioner och slutade halv 3 och gick in till stan för att hoppa på bussen, men jag hade ett grymt godis sug så jag var tvungen att springa in på segaråttan och uppdatera mitt blodsocker! Träffade David när jag var påväg till bussen pratade lite snabbt med honnom innan jag hoppade på bussen, kom hem och tog det lungt.

Jag gjorde tårtan medans dom andra var på tjejernas fotbollsmatch och när dom andra kom tillbaka så blev det till att fika! Har fått en massa fina presenter, tack till alla! Kunde inte ha blivit en bättre dag! Tack för alla fina grattis!
Lägger in bild på den imorgon....

PS, jag är lite lätt besviken eftersom att alla andra fick sina datorer igår, men självklart innte min klass! Dom ljög för oss!! Så nu vet vi inte när vi får våra datorer men jag hoppas på att det blir riktigt snart!!

Hare så bra vi höres imorgon!

Dator dator dator!!!

Hejsan på dejsan!

Är faktiskt
hemma hos pappa på en liten tripp eftersom att jag skulle hämta mitt pass så att jag kan legitemera mig och får hämta ut datorn ifrån skolan imorgon!!  Ska bli grymt skönt att bara kunna ligga i sängen och skriva!

Dagen har faktiskt varit riktigt chillad eftersom att vi bara hade två lektioner på morgonen och efter det hade vi ca 2och en halv timme hål innan matten skulle börja, så HELA klassen på 8 pers drog ner på miasgrill och käkade lunch. Vadrade bara runt på stan efter det och fönster shoppade och så. Kan ju säga att vi var en stinkande skara som  gick runt och luktade åhlens alla parfymer! Innan vi drog tillbaka till skolan köpte jag en ny id fondation eftersom att den gamla hade tagit slut.

Efter matten gick jag ner på stan tillsammans med Veronica, Markus och Isak innan bussarna skulle gå hemåt.

Imorgon blir det till att tagga jävel på Fortet på Megazone tillsammans med ca 100 draggen elever. Och att få hämta ut datorn! Kan ju säga att ni kan räkna med att jag håller till framför datorn imorgon!

NÄ nu ska jag nog ta och hoppa upp på moppen och börja ta mig hemåt innan mamma tror att jag har kört i diket, jag har ju trots allt varit här i minst två timmar!



Dagens inköp

Hare bra så länge!

wrooom wroom!!

Vi höres senast imorgon! Nu sätter jag mig på moppen, hare så bra så länge!!

Dagens låt!!

Totta näslund - sex fot under
Jag vet att det kanske är lite konstigt all lägga upp just den här låte, men jag tyckte att den var så fin och att texten är så sann! Låten är inspelad under hans pappas begravning!


Barnvakt och tårta!

God dagens på er!

Hade super mysigt tillsammans med karran efter att Alice hade somnat. Vi såg två filmer, åt en massa onyttigheter och pratade en massa! Vi fick ett gott skratt när mamma och ragge kom hem ifrån kräftskivan vid halv 1. Karran somnade under den andra filmen och när den var slut stängde jag ner tv, och somnade i min del av soffan.

Imorse var det tungt av att vakna av en morgonpigg Alice och vi gick upp och la oss på mitt rum och somnade om, Slutade med att jag kl elva moppade iväg bort åt sävar.

När jag kom fram höll Zalina och Markus på att bära in en massa saker eftersom att dom flyttar hem nu i veckan, i väntan på att deras hus ska bli klart här ute i Sävar. Vi  firade min födelsedag, fikade och öppnade paket! Jag fick riktigt  fin fina presenter! Tack igen familjen!

Nu ska jag bara packa mina väskor till Mamma så att jag kan moppa iväg till hsund igen. Imorgon börjar skolan igen och nu börjar det verkligen på riktigt, fast i och för sig så ska vi tydligen på Megazone med klassen och tvåorna på Tisdag så något kul blir det väl?! 

På Onsdag fyller jag år så det blir till att fira hemma hos mamma med släkten, Och vi får ju hoppas att det blir till att hitta på något roligt, känner att jag är på göra ngt humör!!

Juste det jag skulle berätta för er var att vi äntligen har fått trådlöst internet hemma hos mamma så nu kan jag ju blogga därifrån också! Så nu blir det inte någre tråkiga två veckors uppbehåll här i bloggen utan jag kommer att blogg  hela tiden!



Fick tröjan jag har på mig och alla andra fina presenter idag!
 

Morrn morrn!

Godagen på er!

Gu vad trött jag är! ändå så har jag sovigt nästan 12 timmar och det är nytt rekord sedan skolan började! Jag var så trött igår så att jag till och med somnade under filmen som jag såg och det är inte vanligt, för jag brukar aldrig kunna somna mitt under en film eller i ett tv program...

Iaf så ska jag packa lite saker och göra mig iårning för att mamma kommer ansrt och hämtar mig. Jag ska med henne till Hsund och sitta barnvakt till Alice ikväll. Karran skulle nog göra mig sällskap, Alice lär ju somna ganska tidigt så då får jag ju massa tid till karran, en film och massa annat gott!

Eftersom att jag egentligen är forfarande hos pappa så tar jag moppen ut till Sävar imorgon för att pappa och dom andra ska kunna fira min födelsedag innan jag far till mamma igen. Egentligen fyller jag ju år på onsdag, men då är jag hos mamma och då firas jag där! haha det är inte många som får fira sin födelsedag två gånger under ett år!

Så nu blir det bara till att gå den där kursen och efter det är det bara till att börja övningsköra! Vi får väl hoppas att jag inte är värdelös på det...

Nä nu ska jag ta och värma nå pizza eller något gott! Det är ju trots allt helg så då får man vara onyttig!

ps. jag har något som jag ska berätta lite senare!


Jag har just fått se Cirkusens sexigaste, strippa i sin badmössa!!

Hej på er!

Nu är jag tillbaka efter Cirkus vistellsen! Jag har kommit fram till att man tydligen aldrig blir för gammal för Cirkus! Vuxna som små barn och till och med griniga tonåringar trollbunds från det att lindansaren kommer ut tills dess att det är dags för Clownerna. Alla sitter bara och skrattar eller pekar och viskar över hur imponerande det är att en tjej kan hänga i ett rep i taket eller hur en full Clown ska hoppa trampolin! Allt är lika roligt och kommer förmodligen alltid att vara  det också!

Nu kanske jag var lite jobbigt "poetisk" hahah nädå, föreställningen var riktigt bra och jag skrattde nog riktigt mycket! Speciellt när pappa självklart står i rampljuset och tror att han hoppar hopprep med en påse på huvudet (egentligen finns det inte en ett rep att hoppa över) det roliga var att när han satte sig brevid mig och hade fattat varför alla skrattde så mycket när han var instängd i påsen säger han: haha jadu, jag som tänkte fan dehär går ju bra ju! Han är ju bara för söt...

Tog lite kort, men jag  vet inte hur mycket man ser, använder ju fortfarande min mobil som kamera....

    

Och så var det pappas tur att.. Hm, hoppa hopprep.. ?!
   


Han var helt klart Sexigast på stället! Snyggare än lindansösen!
Det tror jag att alla killar håller med mig om!

Nä nu får ni ha det så bra, för jag tänker lägga mig framför en film som jag hyrde tidigare under kvällen!

Första veckan klar!!

Hej på er!

Idag var sista dagen på första veckan i skolan! skönt med helg äntligen! Vi hade ju matte prov idag och kan lova att man kände sig ringrostig, men jag gjorde mitt bästa och svarade på alla, men jag vet att jag kommer att ha fel på flera, men bättre att skriva ngt än inget! Eller hur?!

Dagen flöt bara på och vi hade våran första lektion i byggkunskap och det gick väl bara bra, men det var riktigt segt vill jag lova! vi fick sluta efter två timmar istället för tre timmar som den egentligen ska vara! Åt därför lunch tidigare och vi blev lite lätt rastlösa när vi upptäckte att det var nästan två timmar tills nästa lektion skulle börja! Jag och Veronica drog ner på stan för att se om vi hittade något roligt! Gick förbi Mammsen på jobbet och fick lite pengar och pratade lite med henne först. Vi gick vidare på Ginatricot där både jag och Verinica hittade något att innhandla. Efter våran lilla shopping gick vi tillbaka till skolan för att ha första eng lektionen, kan bara säga att vi har en hel cool lärare! ska ha henne i idrott också det blir allers!

Nä nu måste jag ta och cykla iväg, så att jag inte missar Cirkusen! Jani ni skulle bara veta det blir ungefär 4 gången jag cyklar på hela sommaren!

Vi hörs mer renare och ni kanske får ett par bilder därifrån! Om bilderna inte blir för dåliga (vilket jag gissar på)



Dagens inköp!

Kvällens låt!

Ja jag har varit lite dålig på att lägga in dagens låt nu när skolan har börjat ! så därför får det heta kvällens låt, ikväll! 


Rise Against - Hero of War


Byggare Bob!

Tjenis allihopa!

Första "riktiga" dagen idag! Gick riktigt bra faktiskt. Vi började med fotografering till skolkortet och jag får hoppas att man inte ser allt för flum ut eftersom att jag hörde att man tydligen ska ha det alla tre åren! Efter det hade vi matte och vi fick träffa restan av gänget som vi ska gå med. Dom är 16 st och vi är 8 så vi blir totalt 24 st! Vi skulle lära känna varandra lite och försöka lära oss namnen och så. Tydligen går en tjej som har bott i Holmsund i min klass, kuligt! Alla verkar skita trevlige och jag tror att allt kommer att bli super!

Efter lunch hade vi HAL (hus och anläggning). Vi fick prova ut Byxor och skor, så att vi får väll det snart, hoppas jag!
fick lite info och sådär, men vi kunde inte göra så mkt eftersom att vi inte hade några verktyg än! så vi slutade mkt tidigare idag. Vi skulle igentligen sluta 15.40 men fick sluta kring 13.20 eller ngt!



Åh nej jag blev just påmind att vi har som ett matte prov direkt på morgonen imorgon !! orkar inte....
välkommen tillbaka till verkligeheten Emelie!!


Knugen på besöök!

Får väl säga Godkvälls!

Bara nice dag! blev en massa lekar och så, eller snarare tävlingar, kan ju säga att klassen ägde sönder! vi var ju bara 8 pers så vi fick ju göra typ hur mkt som hellst! haha

Jag och Veronica fick sluta tidigare eftersom att vi fick för oss att fara och se på Sävar slaget och Kungen som var och hälsade på. Vi överskattade nog våran hörsel tålighet eftersom att vi inte tog några öronproppar innan kriget började!
Kan ju säga att du inte sparade på krutet!! Vi träffade ida och gick hem till Veronica, trevligt, trevligt!



Där har ni en bild på Knugen, victoria och drottningen!


och här på massa bomber och granater !! om det nu fans för 200år sedan? (lite tveksam!)

Imorgon blir det hel dag! Med både fotografering, matte och någon bygglektion, vet fortfarande inte vad vi skulle göra på bygg, om det är teori eller praktiskt?! Men det visar sig väl.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen, klarar inte av mig själv just nu!! Jag vill bli ren!! Blir nog till att hoppa isäng efter det, har redan sovit en timme i soffan, kan inet fatta hur man kan blir såhär trött av att inte ens plugga?!




Ni får väl ha det så bra kompisar!

Första dagen med BP1H

Det tog en himla tid att tvinga sig till att sova igår kväll eftersom att man inte är van att lägga sig så tidigt! Men trots att jag gick upp halv 7 så var jag, pigg och jag gjorde mig iordning och gick till bussen. Vi som skulle till draggen blev avsläppta vi max på e4:an och han sa att det skulle finnas en buss som vi skulle hoppa på, men inte det! Vi från sävar som skulle till draggen började gå, jag gick och mötte Nina och vi gick till Draggen. Vi började kl 9 med upprop i aulan.

Blev uppropad och fick följa med till ett klassrum tillsammans med klassen, fick redan på en massa onödig information, men också att datorerna inte kommer fören v.36! Kommer ju att hinna vänta ihjäl mig innan dess!

Fick även veta att vi kommer att ha matte 4 gånger i veckan, förmodligen kommer man att måsta läsa extra under det fria valet bara för att man inte ska hamna efter och dessutom kommer man enligt lärarna måsta läsa in den matten man redan har haft under dagen igen när man kommer hem, bara för att man ska hänga med och inte glömma något!

Just nu snurrar allt i huvudet, känns som att man ine kan någon matte alls just nu! Matte vad är det??



just nu känns det så här!!

Slutade efter lunch och gick in till stan tillsammans med Veronica, Isak och Nina. Jag, Veroncia och Nina gick och köpte mjukglass och gick bara runt och kollade på stan, Jag köpte fem skriv block, en penna och ett sudd. kan ju inte påstå att det var det  roligaste inköp jag har gjort men det behövs ju det också!



Dom var ju iaf färgglada!!

Btw fick vi veta att det är fotografering på Torsdag! hahah det brukar ju ta sjuk lång tid annars!

Juste vi kommer att ha istortsätt alla lektioner tillsammans med en annan klass som är 16 st, så vi blir väl inte en så lite "klass" iaf! Tror nog att de kommer att bli skit bra!

Förlåt för den långa texten!! Känner mig som fetaste pluggisen efter att jag har skrivit allt dehär !!
Just nu känner jag mig sjukligt trött, blir nog till att lägga mig och se en film eller något!


        

            En dag närmare studenten


godnatt sverige! kvällens låt!

Nu säger jag godnatt för jag ska ju upp innan kl 7 imorgon! låter verkligen helt sjukt men så är det!!
Hoppas att det blir bra för alla med skolan!

Kvällens låt får bli Don't stop beliven - Journey tänker på skolavslutningen, och nu är redan skolstarten här!







Jag gjorde det äntligen och det känndes grymt skönt, lycka till med allt!

Jag är inte deprimerad!!

Hoppsan, såg nyss att mitt förra inlägg så väldigt deprimerande ut! Fölåt för det vill jag säga! För jag är ju super glad idag samtidigt som jag har ångest, men den märks faktiskt inte så mkt ? hahah

Sitter och håller på att hjälpa Amanda ed en blogg disagn eftersom att hon bestämde sig för att göra en blogg idag! Hon är så sjukt lat så hon skrev sms och bad mig komma upp på hennes rum och hjälpa henne. Samtidigt som vi hade super kul så är det första vi gör att börja tjafsa, men helt plötsligt började vi bara asgarva (åt vad?) och medans vi sitter där vänder jag mig om och ser pappa stå och kolla på oss i döröppningen. Jag sa inget åt amanda och hon fortsätter skratta och utan att se pappa så slänger hon igen dörren rakt i ansiktet på han!

När han öppnar dörren igen säger han, "Jag tyckte bara att det var så mysigt att se er umgås utan att bråka!" Jag och Amanda tittar bara på varandra, om han hade kommit  ca 30 sek tidigare, hade han nog inte tyckt att det var lika mysigt !!!


 

godmorgon Sverige!!

Idag är det jobbigt alltså! Känner att jag nästan har panik över att jag börjar skolan  imorgon! Jag kan verkligen inta fatta att sommaren är slut! Det blir ju som att börja ett nytt kapiltel eller vad man ska säga! Fast samtidigt taggar jag så grymt mycket!! ihih

gon. Den största ångesten är nog att vi inte kommer att gå i samma klass längre, det har vi ju trots allt gjort i 10 år nu, jag har ju förtusan växt upp tillsammans med dom!

Det kanske inte var vi redan då i sexårs, det kom väl i sexan under klassresan! Innan det hade nog alla vi någon annan som vi var "bästis" med och så! Men vi var så små och man förändras väl väldigt mycket och vi växte väl ifrån varandra precis som alla andra också gör! Alla hittar någon ny och det är ju så det ska vara. En del flyttar lååångt bort, men man glöms trots allt aldrig bort!

Men jag har lovat mig själv att jag inte ska tappa kontakten med dom, även om det inte kommer vara som förut så kommer jag aldrig att glömma bort er för ni är en del av alla mina år!


Nu blev jag jäkligt djup, men kände att jag började tänka på så mycket!! Hoppas att jag inte tog dööd på er med min text! Idag ska jag nog göra något som jag har tänkt på väldigt länge men aldrig fått tummen ur!

Ska även försöka ställa in mig på att skolan börjar imorgon och jag måste kolla upp när bussen går ifrån sävar imorgon!


Mjukismys!

Mätt på mat och matildas sockerkaka, ny duschad, mjukisklädd = tajm för film i sängen med massa kuddar!

haha ja så kan det va när det bara är en hel dag kvar tills skolan börjar! Kan inte fatta att sommaren redan är slut?!! Men samtidigt är jag himla tagg på att träffa alla nya klasskompisar! Det är väl bara till att säga tack till alla gammla klasskompisar och säga hej till alla nya!!

Nä nu ska jag mysa, får se om det är nå big brother på tv ikväll eller om det bara är på vardagar anars hittar jag väl ngt annat att se på!


Tack för fikat Matilda!


Dagens låt!!

Blir Seether -breakdown


Mys i hsund igår!!

Hej igen på er!
Stännade längre i hsund än vad jag hade tänkt. Sov ju hoss Karran iförrgår och vi hade det bara bra tillsammans med tjejorna + film + 450g ostkrokar !! hahah perfekt vill jag säga! när vi vaknade på morgonen vart det till att käka lunch och sedan skulle jag hoppa på moppen till sävar och karran skulle med sina päron in till stan. Men eftersom att mamma bor på samma gata som karran så svängde jag förbi och för att säaga hej och få lite kramar!!

Slutade med att mamma frågade om jag ville stanna hos dom inatt och det säger man ju inte nej till!! Blev massa god mat, prat, bus (godisjakt)hahah och en riktigt bra film!! Slutade med att både mamma och ragge somnade 5 minuter in i filmen och där satt jag med mina söta hörlurar och mådde gott !!

Vakande av att  alice väckte mig och försökte klä på mig för att jag skulle komma ner och äta fukost med dom!! Sööta unge! Gjorde mig iårdning och gick ner till planen och såg lite på matildas match och sedan följde jag med pappa och henne till sävar!

Såg en film och sedan har jag bara slappat framför datorn! kul liv säger jag bara, men känns inte som att det är dirket väder för att göra annat! Ska gå och duscha, och lägga mig i sängen och till en film. Myyys!!

Känner hur hungrig jag är nu, hoppas att pappas mat blir bra ! tror att han hade tänkt att göra egna peroger idag Muums!!



Inte bästa kvallan(mobilbilder)

Vi moppade ner till djupvik och hoppade lite på studdsmattan som finns där!!
Till vänster ser ni en sööt karran som diskret ska låtsas som att jag tog bilden på henne, när jag egentligen tog kort på dom jävulskt störade människorna i bakgrunden !!

Städa, packa!!

Känner att det är dags att jag städar mit rum nu!! ser för j*vligt ut rent ut sagt!! Och efter det blirdet att packa till kvällen. Kanske ska ta ooch vara lite social här hemma! pappa frågade nyss om jag lever! INTE bra tecken vill jag lova!

hare bra så länge!


Dagens låt!!

Sonic syndicate - Denied

198 kvar då! vad har hänt med mig?

ja det stämmer, jag tror att jag är allvarligt sjuk eller ramlat och slagit mig!
Imorse vakande jag super trött av att syster ville spela spel på datorn. låg och drog mig läänge! Zalina ropade till mig att alla skulle ut och gå med milou. varför inte tänkte jag och började klä på mig, men ärligt tror jag inte att dom trodde att jag skulle med så dom gick iväg! aja så jag drog på mig träningskläder istället och sprang iväg ! jadu det gick ju bättre än förra gången iallafall så framåt går det ju. Ja det är ju inte så likt mig att bara bestämma mig för ngt bara sådär, antingen är jag väl sjuk, fallit och slagit mig eler så kanske jag ska vänja mig med en ny

Träningvärken i armarna från igår kommer sakta smygande! kan ju säga att jag kommer  att bli stark som en myra! Dessutom hade vi ett jäkla tempo och tog oss till målet på ca tre timmar istället för fyra och då fikade vi också!

Idag blir det att övernatta hemma hos karran, vi får väl se vad vi hitta på för något! blir säker något kingligt!

hahah det har tagit mig ca tre timmar att skriva klart det här inlägget, måste vara nytt rekord eller något!


Dagens låt!!

Idag blir det kelly clarkson- Already gone


Uppe med tuppen!

Godmorgon få man välla säga då!
Det ser ut att bli fin väder idag, det skulle ju inte vara helt fel nu när man åndå ska ut och padla kanot! Hade ju inte varit såm kul om det var molnign och blåste riktigt mycket! Men nu är det fin som i bomben och jag ska snart sätta mig i en kanot i fyra timmar! padddeln kommer antingen bli min bästa vän eftersom att den tar mig hem fortare. Eller så kan det ju gå åt andra hållet och upplevelsen kanske ger mig men för livet, om jag faller i vattnet eller  får kramp i armarna!

Ni andra får ha en riktigt skön sovmorgon!! Själv kommer jag ha gott mo tid att planera nvad jag ska göra annat än lära känna en paddel idag!



Vi kan ju hoppas att det får se ut såhär idag! Och ingen blöt Emelie!!

Starka armar imorgon då?!!

gookväll! Imorgon ska familjen tydligen paddla kanot efter sävarån!
Så det blir till att träna armarna då, eftersom att resan ska ta 4 timmar!! tydligen ska vi börja klockan 10 på morgonen, så jag kan ju lova att man kommer att vara helt slut om det är gassande sol ute!!




Nä du tappar jag humööret!!! f***a på msn f***a på blogg.se  inget fungerar och jag har gjort varena cp felsökning som går att göra !! dom ändringar som man kan göra har jag gjort och inget vill fungera!! Jag har hög anslutnings styrka till trådlöst internet men inget vill funka !! arg blir jag!!


 Nämen såg nyss klart låt den rätte komma in. Satt och såg den förut men pausade den för att zalina var här och vi skulle fika. satt och pratade ett bra tag och helt plötsligt hamnade jag,biggan och zalina framför riskförlossningar på tv.... snacka om att helt glömma bort filmen!

Nu har jag iaf sett klart den och kan ju säga att dom inte slösade på blodiga scener i den svenska filmen!!
Faktiskt riktigt bra, men lite djupare film den typen av film som jag verkligen gillar! Men den var riktigt bra för att vara svensk!!

Aja nu ska jag ta och försöka logga in på msn igen! Hade så bra

ps. blev inga bilder eftersom att blogg.se inte ville hjälpa mig och ladda upp dom

nedräkning 6 dagar kvar!

Ja ni, om 6 dagar börjar skolan!! kan verkligen inte fatta det????

Sommaren har bara sprungit förbi och regnat bort!! Lite sol har man väl haft men inte tillräckligt!! Kommer sakna tjejorna nu när man inte börjar i samma klass som dom! men det är ju ändå bara att slå en pling om man vill hitta på något! Man taggar ju inte direkt pluggandet men roligare blir det det ju med alla nya klasskompisar och allt annat!

Och några kompisar lär jag nog hitta för jag  verkar ju redan ha hittat min jämnlike eller vad tror du Nina? ;)

Ja vad säger man? draggen nästa då!!

Lägger in lite bilder från sommare senare! ska nog se en film nu!!





ett klart,ca 199 kvar!!

hahaq jadu vad säger man om den löp rundan?!! kan ju säga att jag aldrig mer tänker ha så här dålig konditon!!
just nu känns det som att det behövs ca199pass till innan jag når saplig kondition igen, men om det är det som behövs så får det bli så!! sommaren är ju istortsätt slut och snart börjar träningarna igen, vill ju inte sabba för laget i div 3!!

haha nu ska jag bara hoppa in i duschen sen får vi se vad jag hittar på för något kanske läser en bok inte tusan hm.. inte tusan vet jag?



taggar nu!! (syrrans lag f95/f94)

Dagen låt

känner taggen att fara ut att springa!!

Breaking Benjamin - The dairy of jane




Slappe fan!!

tjosan bloggen!

 Är slapp som tusan idag!!  har suttit vid datorn hela dagen! Börjar kännas som att det är dags att göra något bra av dagen, Kanske att jag tar mig i kragen och tar mig ut och springer? Eller jag måste! Snart börjar innebandyn och jag kan ju minska risken att skämma ut sig genom att börja med konditionen, bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Kan stolt säga att jag inte längre är en urtidsmänniska! Jag fick invite till spotify igår! Lycklig jag vet, kanske dags att dissa youtube nu?

Fick äntligen träffa karran igår, som jag sa så ljög hon!! Brun var hon allt! Vi hade en mysig dag och hann prata riktigt mycket. Te kvällen träffade vi dom andra tjejorna och hyrde film! another gay movie! hahah jag höll ju på dö av skratt, men han inte se klart den eftersom att jag blev tvungen att sätta mig på moppen. hade ju 3 mil mörk skogsväg framför mig! Körde på en fladdermus eller en fågel, karran hoppades på att det var en fladdermus eftersom att dom är så fula! hahah vad vet jag??


såg lite piggare ut igår!!

och mycket slitnare ut idag!!

Nä nu ska jag ta och plocka fram löparskorna!

Ha det så bra


Dagens låt!!

Bara för att den gör mig så lycklig!!!

Yves LaRock - Rise Up

Gårdagen hm.... kort?

Körde till maxi och köpte färgen igår och efter det styrde jag ut mot hsund mot rebban och marran som satt och väntade på mig ute i solen! Vi bestämde oss för att färga mitt hår dirr, så vi körde till storsjö och smet in i ett omklädningsrum! När jag gick in dit hade jag någon sorts ljusröd mörkblond hårfärg och när jag kom ut så var jag brunis! efter det åkte marran hem till sig och jag körde tillsammans med rebban hem till hon! Där blev jag bjuden på middag. Vi satt vi datorn och vi såg att Harry potter halvblodsprinsen fanns att se på så vi invitade marran som blev super nöjd med våran upptäckt! Jag och rebban fick bakar lust så vi gick ner för att se vad vi kunde hitta på. Kom fram till att 4minuters kola inte lät så dumt när man ska se på Harry p! Marran kom och vi ringde till erran och hon kom också efter ett tag.

Trodde att filmen skulle vara bättre än vad den var, men den var helt okej, rebban blev lite lätt rastlös unde filmen eftersom att den var 2timmar och 33minurar Låååång!! När filmen var slut skulle jag börja ta köra hem åt Sävar i mörkret! Dom andra körde hem till erika och färgade hennes hår.

Kan ju lova att det var ganska ensamt att sitta och köra hem på en mörk skogsväg! Mötte några andra levande människor på vägen en och en annan groda tusentals natt fjärillar en katt som satt på vägen mitt ute i skogen och en Räv!! Det va lite coolt faktiskt. Jag satt och körde och så möter jag en annan moppe precis när vi kör förbi varandra så ser jag något springa mitt framför moppen och helt plötsligt hör jag springade steg, då såg jag ju att det var en räv!! Han ska vara glad att jag inte körde på han iaf !!


Idag blir det till att jöra til hsund igen! Eftersom att en  efterlängad karran har kommit hem får se vad vi hittar på för skojsigt!! :D

Här har ni iaf en bild på min, marran och rebbans nya hårfärg ! ha det så bra idag


Dagen låt

Angel of the morning- Jill johnson



godmorgon Sverige!!

Godmorgon alla solglada svennar!
Har snackat med karran lite smått och hon sitter snart på planet hem till Sverige. Enligt henne så är hon inge brun eftersom attt hon har börjat flagna, men jag tror att det är bull shit ifrån hennes sida!! Det återstår väl bara att se.

Idag har jag tänkt dra mig ut mot hsund och solen! Så ska bara slänga på mig liet andra kläder och packa bad kläderna innan jag hoppar på moppen och pruttrar iväg mot ica maxi och köper hårfärg innan jag fortsätter ut mot  hsund!
För nu ska jag faktiskt ta och bli brunis igen, jag kommer ändå inte kunna bli blond eftersom att jag fortfarande har kvar så mycket rött i håret sedan förra hårfärgen och om jag väl blir blond så kommer jag att få risigt hår och utväxt på en gång! Inget som jag direkt eftersträvar!!

Ni får ha det så bra idag och vi hörs ikväll!!



Idag är början på sista veckan av sommarlovet!! Imorgon kommer karran hem och då kan jag börja njuta av sista veckan tillsammans med er!! Ni är vinden under mina vingar

1år som gifta!!

Vill bara gratta Birgitta och pappa som firade sin bröllopsdag igår!! Kommer inte att glömma den dagen!

Älskar er så otroligt mycket!


hej verkligeheten!

Sitter nere på mitt älskade rum hemma hos pappa och lyssnar på massa underbar musik!

Har massor som jag skulle kunna skriva om men just nu känner jag för att skriva om något mycket viktigare! Jag har suttit och läst en massa bloggar ikväll, bland annat Stinalees blogg och jag kan bara säga all cred till den tjejen, hon är en otrolig människa! Hon har i mina ögon den persolighet jag själv skulle vilja ha så småningom.En tjej som står med båda fötterna på jorden helt enkelt!

Hon är grym på att ta upp personliga frågor som utseendefixering, ätstörningar, självbilden hos oss unga tjejer och även killar osv... Hon har hjälpt mig att inse att hur mycket vi än klagar och tänker på det som i våra ögon är brister (längden, vikten, de för små brösten eller finnen på näsan) så kommer de inte att ändra på sig, inte fören VI ändrar synen på oss själva och börjar leva med det vi är mindre nöjda med hos oss själva. Ingen kommer att göra det åt oss! Varför eftersträva ett sjukt ideal som vi människor har byggt upp? Och hur dumt skulle det inte vara om vi alla såg likadana ut? Vi skulle ju inte längre vara oss själva utan bara en i mängden av alla 9 miljarder människor runt om i världen.

Kasta klackarna, vågen och den vaderade bh-n och va dig själv och glöm inte bort att det är just därför du är unik och inte minst specifik!!

Visst jag är inte sten nöjd med mitt utseende, men jag jobbar på det och har kommit en bit på vägen!
Förut visade jag mig inte utan smink och nu krävs det en del för att jag ska orka anstränga mig speciellt med det!





Säger bara pax för att inte se ut som en vandrande pinne!!


dagens låt!

När vi lix är på språng så kan vi ju börja dagen med två dagens låtar faktiskt!!

Vi börjar med lite party tycker jag!!

Black eyed peas- boom boom pow




Efter dom blir det  seether- broken (en av mina favorit låtar)!!


Nolia idag då!

Vaknade för cirkus en timme sedan, hm thats kind of ovanligt! Men det är ju snart dags att börja kliva upp kring 6 på morgonen så det är väl dags att kliva upp lite tidiger. Iaf så ska jag och Amanda köra in till nolia idag och vi får se om vi träffar en kill kompis ifrån  övik. Så vi ska nog snart laga lite mat, har innen aninn já om vad det blir för mat mend et blir nog bara bra !!

Vill bara säga en sak innan jag ska lämna datorn för att det känndes riktigt viktigt!

Jag saknar dig super mycket karran och jag vet hur jobbigt det kan vara när man inte är hemma utan tex får läsa om vad man missar eller inte kan vara med på. jag har gjort det ingefär hela sommaren, INTE kul vill jag lova! Men det man läser tolkar man oftas fel och man tror att  något förändras, men det vill jag lova att det inte gör och jag hoppas att du vet det!

Du får du allt ta och komma hem stumpan, för vi saknar dig så sjukligt  mycket!!! hahah du kan ju lita på att vi solar jävel nu för att bli brunare än du  *host* det kommer vi ju knappast va eftersom att du solar i cypern i en hel vecka!!!

karran den här är till dig, puss te dig

 

the Show

Hejsan hoppsan sööta läsare!!

Har ju inte skrivit på några dagar men kan ju säga att fradagen blev ju som den blev, när vi hade satt upp tältet var det bara problemet vart vi skulle grilla våran flintastek, kan väl säga att efter:

* En moppe med fler än 4 sprickor i
*En krossad backspegel
*Ett knä som jag skärde upp på backspegeln
*Eventuellt ett brutet reben
*Och ett misslykande av att hitta en grillplats med grillgaller

Hamnade vi hemma hos mig, maten blev iallafall riktigt god och det vart faktiskt riktigt mysigt!

Under kvällen konstaterade jag att en vän till mig är värd så mycket mer än såhär!! Jag skrek rakt ut och jag kan lova att det var tur att en viss person inte var här i holmsund. och jag kan säga att denna person hade en jäkla tur eftersom att jag lyckades att hålla mig ifrån att slita telefonen urt min väns hand och skälla ut någon riktigt ordentligt!!

Han har visat mig att jag har gjort rätt i att inte ge honnom en chans, jag är ledsen om min kompis tar illa upp men det kommer aldrig att hända hädan efter heller!!


Iallafall Så sov jag och rebban hemma hos marran i fredags natt och jag kan väl inte säga annat än att vi sov riktigt gott!!

Igår Körde jag och Amanda in till Grubbe för att se pojkar 94 spela match och där mötte vi en killkompisa som bor i Övik, hans kusin skulle spela matchen efter så vi stannade och tittade på den också. Det var riktigt kul att träffa han och vi får se om vi ses på nolia i veckan eftersom att dom skulle komma hit upp igen. När vi körde hem tog vi en sväng förbi ica maxi och där träffade vi några gammla grannar som vi brukade vara med när vi var mindre. haha jag var ju faktiskt kär i killen. så det var lite roligt eftersom att jag inte har sett dom på flera år.  När vi kom hem satte vi igång en film och vi höll på att dö åt hur ful den var... Kom ju faktiskt fram till hur mycket jag verkligen älskar min syster, men så fort man tänker sånna tankar hoppar hon fram bakom ett hör och skrämmer skiten ur mig!! hahahahh så kan det ju vara ibland!

Idag har jag och amanda suttit  barnvakt åt våran söta alice, har bara varit mysigt eftersom att hon kan komma på de mest konstiga saker!!

Erika ringde nu och jag ska hoppa in i duschen så jag måste avsluta men här har ni lite bilder:


RSS 2.0
text-decoration: none;