chilla due !!!

Men tjabatjenare!

Sorry porry att jag inte har skrivit... Men inatt sov jag hos en kompis och idag har jag varit på stan hela dagen.

Igår så blev jag bjuden på middag av en söt liten karran! Självklart tackade jag ja och åkte buss till stan sen bytte jag buss därifrån in till karran och erika. Haha jag hade lovat att jag skulle baka något till kvällen så det fick bli att snabbbaka en kladdkaka. Det gjortde jag kanske lite för sent så jag fick rycka ut kladdkakan ur ugnen innan den va klar, så det va typ bara smet i formen. Jag fick stoppa den i en påse och synda mig till bussen för att jag inte skulle missa den. När jag kom fram till hållplatsen trodde jag att jag hade missat bussen, så jag bestämde mig för att snabba mig till centrum för att hoppa på bussen när den skulle köra förbi där. Men när jag väl gick där (ganska så stressad, eftresom att nästa buss går om ca 3 timmar.) Så kör bussen om mig!! Jag hade inte missat den, det blev till att snabba sig ännu mer till nästa busshållplats. När jag kommer upp till centrum ser jag bussen köra fram till hållplatsen och stanna!!!  Jag börjar ju såklart springa med min väska och min smetiga och varma kladdkaka . Men bussen börjar köra och jag han precis stoppa den!! Där hade jag riktigt med tur!!

När jag komme hem till karran gödde hon mig ordentligt!! Hahah det är sällan man bjuds på så god mat och mkt skratt som denna middag hade att erbjuda!!! Haha hela middagen spårade totalt!!

Det blev att gå till erikus senare och äta kladdkakan och snabbkaka, mums!! Det blev till att spela spel och snack en del!! Riktigt mysigt!! Senare gick vi hem till karran och spelade in musikvidios och annat sköjj!! Efter det kasn jag lova att vi sov gött!!

Nu ska jag och syrran se film eller göra en låt, har inte bestämmt än. Men men hejdå alla glada och ledsna människor here gött så länge!!

Deja vu

Tjaba tjena hallå!!! Hejhejhej !!!

Nä nu är det något fel på mig igen, men jag kan bara inte låta bli att skriva överdrivna hej, Nog men jobbiga meningar utan någon mening!! hahah vad händer med mig?

Prason idag gick bara fin fint!! Riktigt kuligt va det iallafall. Dagen va riktigt chillad och jag behövde ju inte göra så mkt, det blev lite ritning för min del under lektionerna eftersom att jag inte kunde göra något. haha men jag var nöjd iallafall!  När jag slutade så knallade jag iväg till pappas jobb och började se en film i väntan på att han skulle sluta. Filmen he blev "Deja vu". Den började riktigt bra iaf och jag hoppas att den fortsättar lika bra. Jag hann lixom inte se klart den. Så min plan är att se klart den nu. Kanske lite aent att börja se en film, men jag är nöjd!!

Nu är gymnasievalet äntligen klart! Innan innebandyträningen syndade jag mig och gjorde mina val. Så nu måste jag bara skriva ut det och lämna in det till syon på skolan. Det blev ju såklart bygg högskole första, vanliga bygg andra, tredje blev teknik injengör inriktning och fjärde blevella el programet. Så nu är jag nöjd!! Hoppas bara att jag kommer in på första valet !!!

Imoegon är det äntligen fredag, så jag har längtat!! Skönt med helg, får se vad vi hittar påe? Kan lova att det säkert bli mkt bra !!!
Nä nu ska jag ta och se på min braiga film!! Hare gött


Timo Räisänen - Sweet Marie

Hej hopp!

OJ kanske lite för över glad hälsning igen, speciellt när kl snart är 12. haha men det är jag det, det är bara att acceptera. nä nu sitter jag och taggar imorgon. Det ska bli riktigt kuligt med praso!! Men jag är lite nervös, eftersom att den ända som jag känner på programet skulle vara ledig just imorgon, men det firrar sig nog. Jag vet inte om det blir till att vandra på stan efter att jag slutar då, jag får välla se hur det blir med det.

haha jag sitter här vid datorn och lyssnar på timo räisänen- sweet marie och 16. Han är faktiskt ruggit bra. Vem kunde tro att jag skulle falla för håkan och timo? När jag i vanliga fall lyssnar på metallica och three days grace. haha judu det är inte lätt som en plätt alltid.

Jag undra va jag ska hitta på med karran och erran i helgen? Jag sitter och tänker så att det knakar i mitt rum!!  det värsta är att det knakar i tackt till musiken!! haha nä nu ska jag lägga in mina tyska glosor på glosboken. Jag har som inte kommit mig för det.....

juste jag har ju träning imorgon, nu vart jag ju pepp!!

nä nu ska jag lämna er ifred. Hare så götteli göttast!! 



Måste bara säga att jag hittade den här sommriga
bilden och blev taggad till maximus på barfota i gräset!!

Daniel Norberg - Wait

Hej hopp!!

Idag ha allt varit mkt gött. Rolig dag med dans och skådespeleriträning till musikalen:D Jag taggar som bara den :D Efter träningen gick jag och karran till bibblan och slappade tills nästa lektion skulle börja. Blev lite pinsam läsning och håkan hällström låtar. Något märkligt måste ha hänt med mig eftersom att jag hatade håkan bråkan förut, men nu har han blivit riktigt bra!! haha jag undrar om det beror på karran? Kan vara så. Sista lektionen fick vi läsa på inför svenska nationella som vi har nästa vecka!! Jag får hoppas att det går bra!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag pluggar no och tyskan. Det är verkligen urtråkigt med läxa!! Men jag har ju tur som missar skolan imorgon eftersom att jag ska på praso och hälsapå bygg högskoleprogramet på draggen imorgon!! Det blir riktigt kuligt.

Jag fick nyss höra att marran och rebecka ska till emilia i happis på fredag så det blir en helg utan dom. Men vi ska nog kunna hittapå något roligt här hemma!! Hoppas att dom får det bra och jag ska säga till dom att hälsa till millan från mig!! Om dom inte gör det så ska dom få spö!! det kan jag lova mohaahah.

nä nu ska jag göra klart no:n och tyska så att jag kan sattsa på att desiga om bloggen senare.
Hare så bra!!

Timo Räisänen -about you now

 Nu blir det till att springa ikapp dagen på träninge!! Jag ska svettas som en gris för att hinna ifatt den. hah nä men det blir skönt att träna igen, har äntligen börja hitta tillbaka till hur roligt innebany är!! Det blir ju lite svårt när man bara tränar fyra gånger under två veckor + matcher och sedan tränar man inte när man far till mamma. Men nu börjar det bli riktigt kul igen och jag har vant mig vid alla snälla flickor i laget :D galet skön vinnst i helgen, det var riktigt kul!!

Nä nu ska jag springa iväg. Hare gött!

lars winnerbäck- innan mörkret faller

Hej på er!

Det känns som om dagen har sprungit ifrån mig, det är nog bäst att jag springer ikapp den på träningen ikväll.
Dagen började med syslöjd, lärarn läste något stycke ur en bok som handlade om en flicka som överlevde koncentrationsläger i tyskland. Det är ju förintelsensdag idag så senare fick alla nior på skolan fara iväg och se en film om andravärldkriget. 2,25 timmar av hemskheter som tyskarna orsakade. Jag va i chock när en gubbe i rullstol blev utslängd från en balkong av tyska soldater, bara för att han inte reste sig upp ur sin rullstol(gubben va ju förlamad)!!!!

Filmen hette iaf " The pianist" om du funderar på det. Jag tyckte att den va ganska bra, men mkt hemsk!!!

Nu när jag sitter hemma vid datorn igen så blir det till att skriva klart engelskan innan innebandyn ikväll. Den slutar ju kl halv 11 och jag orkar inte sätta mig med läxan efter träning.

Jag peppar dansträning inför musikalen imorgon, det blir riktigt roligt. Vi har ju den bästa gruppen haha riktigt bra stämning. Det bli säkert riktigt kuligt!!!

Juste, det var en lärare från byggprogramet som ringde upp mig, så nu blir det nog praso på bygg högskoleinriktningsprogramet på torsdag. Det blir kul, längtar redan. Åh jag måste ta tag i min gymnasieansökan och skicka in den. Men jag har problem med 2-3 handsvalet. Men det löser sig nog.

nä nu måste jag göra lite engelska, så ni får ha det så gött!!!



Riktigt hemsk film!!!

Michael - It doesn't matter how I cry

När jag sitter här och desingar min blogg så hittade jag en sjukt fin låt! Den var precis vad jag behövde. Än så länge håller jag vad jag har lovat :] Plötsligt skriver en söt vän på till mig på msn att hon måste skriva engelska . Oooops det måste ju jag också !!! Jag får se hur det går med designandet för min del  Ska nog sätta mig med engelska ett tag. Men jag lovar jag ska kämpa mig vidare med Designen senare!! Jag ska hålla vad jag har lovat med min blogg för en gångs skull. Denna kanske 5 blogg ska jag inte sluta skriva i!! Det är ett som är säkert (iaf för tillfället).

Ha det så himlarns braigt så länge ;)

jag lovar! eller ska iaf försöka :]

jag kan lova att jag ska försöka göra min blogg bättre och finare !! hahah Och jag ska försöka att skriva i den också hahah så sant som det är sagt !!

haha jag LOVAR att jag ska FÖRSÖKA
hare göra gött, Emelie


tooomat

Hellu ! det var ett bra tag sedan jag skrev sist. Tiden går sjukt fort ovch det är redan 2009!!!
Ja det nya året började iallafall bra, men just nu ligger det i något slags mellanläge. Det är bra men ändå dåligt, hur nu det kommer sig. Men vem sa att livet skulle va lätt?

Jaja nog pratat om konstigheter som man inte begriper sig på. Dagen har iallafall varit chill. Började med att jag och syster följde med på pappas jobb eftersom att han skulle köra oss till tandläkarn kl 10.30 haha jag tror aldrig att jag har varit med om värre! Jag tänkte att jag skulle träna lite och sola solarium. men det gick ju som det gick... Det började med att jag skämde ut mig när jag precis hade börjat träna så det blev till att skämmas i omklädningsrummet med en trött syster. Då bestämde jag mig för att sola solarium istället. Något som jag fick ångra stort efter. hahah Jag blev rödare än skåpdörrarna i oklädningsrummet i ansiktet!!! hahah jag och syster stog och tittade på mig med öppen mun . hahahah,men men  efter att jag gjort ett tappert försök att sminka över det värsta så bar det vidare till tandläkarhögskolan. Där väntade bara goda nyheter för både syrran och mig. Tur var väll det!!

När jag satt på bussen påväg tillskolan smsade en söt kompis och sa att jag skulle köpas godis till oss och några till.
Snäll som man är så gick jag och köpte 1 kg godis och en 1,5 liters dricka. Av någon konstig anledning så vart man lite populär när jag kom till mina vänner. hahah kan inte säga annat att det måste ha varit den sjukaste håltimmen på riktigt länge. jag kommer att få magrutor av allt skratt om det fortsätter så här!! haha kul va det iallafall!!! Efter det så hade jag en lektion sedan slutade jag :P så det blev en riktigt kort dag, bara en håltimme och en lektion, riktigt skönt!!

Tråkigt att Karran och Erika var sjuklingar... men vi får hoppas att dom kryar på sig till imorgon,

Nä nu tror jag att jag ska ta och se på dom två senaste avsnitten av andra avenyn!!

Ha det så gött igelkött !!



Kan man vara mkt cooolare ? hahah

RSS 2.0
text-decoration: none;