Dagens låt!

Jag tänkte att jag skulle ta dagens låt när jag lix var i farten. Fick letalite för att hitta den versionen som jag skulle ha på den och det blev Wonderwall- Ryan Adam den blir bara bättre och bättre ju mer jag lyssnar på den. Tack för att du gav mig den Erika!!


/>

Dålig uppdatering jag vet!!

Hejsan igen! Jag vet att det har varit dålig uppdatering i veckan! men det tänkte jag gottgöra nu!

I söndags kväll packade jag mina väskor och for hemm till mamma igen för att stanna här i två veckor. Jag var med tjejorna på kvällen och vi hyrde en film och frossad cheeschips och dipp. Måste bara säga att det måste ha vait de sämsta film ja nåonsin sett !!!

Imåndags satt jag på moppen istortsätt hela dagen. Körde först in till stan md syrran för att träffa pappa och hämta mina löparskor  och ta kort till id-kortet det tog massa tid in i stan och när i åkte hem sprang vi in en snabbis på maxi. Körde hem efter det  och åt middag. Hemma fick jag uppdrag och det var bara att sätta sig på moppen och köra in till elgiganten för att köpa wii sport resort. körde hem igen och spelade med familjen och fikade lite.

I Tisdags åkte vi ut till en kompis till mammas stuga och hade det bara gött. Spelade tennis och badade badtunna.
När vi vakande upp igår åkte vi ut med båten till en ö och låg bara och lapade sol och badade. När vi åkte hem till lilla holmsund ringde tjejerna och undrade om jag ville hitta på något och det är klart att jag ville! Så tillbringade kvällen tillsammans med dom

Idag vaknade jhag av att det var hyfsat väder ute och fick ett samtal av Erika och det var bara att hoppa på moppen och köra ner till djupvik med girlsen, kom hem för nån timme sedan och har bara kastat i mig nå fika. Ska snart ner på konsum och handla mat till i kväll tillsammans med dom andra. Vi ska ju vara så duktiga och laga våran egen mat  ikväll och tälta.

Jag hoppas att karran har det bra nere på gotland och jag längtar tills hon kommer hem om ca en och en halv vecka puss på dig gummsan!!

Ja nu ska jag inte trötta ut er med mer text, ha det så bra!!


Grattis biggan!! :D

Kan bara börja med att säga att det här bara visar hur jävla lågt en människa kan sjunka!! Jag bryr mig ärligt talat inte länge, jag tycker bara att det du försöker med eller vad du nu håller på med är så fruktansvärt skrattretande! Jag tänker inte säga mycket mer , för det verkar ju ändå inte gå in i ditt huvud?!! släpp det och glöm inte att växa upp!


Känns tråkigt att mitt grattisinlägg till Biggan skulle börja sådär!! Iallafall så fyller min kära låtsas mamma år idag.

Grattis Birgitta hoppas att du får en bra dag!! hoppas att du vet att jag inte skulle kunna fått en bättre extra mamma än dig och jag är så otroligt glad för att pappa träffade dig, även om jag kanske inte alltid visar hur mycket du betyder!! Du är inte bara bra på att städa, tvätta och diska efter oss, utan grym på att baka också, man kan väl säga att med fika når man lätt mitt hjärta!! Det ända jag tycker är lite mindre bra hos dig är att du inte är så bra på att låta damsugarn stå en dag till eller att låta tvätthögen ligga lite längre, för det är lätt hänt att man glömmer bort sig själv!! Ta hand om dig biggan! Älskar dig <3



Nä nu ska jag gå upp och ge henne en stor grattis kram ifrån mig !!

Ni andra får ha det så bra så länge, vi höres senare!!
 

101 blogg inlägget!!

Tro det eller ej men detta blir mitt 101 blogginlägg!! Det var så konstigt för jag gick nyss och satte mig vid datorn efter att jag hade sett en film. Jag satt och kollade runt på lite olika bloggar och helt plötsligt flög en tanke in i mig, "borde inte jag ha skrivit mitt hundrade blogginlägg nu eller snart! Jag hade verkligen ingen koll för senast jag råkade lägga märke till hur många inlägg jag hade gjort så tror jag att det var något med 70st eller något sånt. Jag hade inte så mycket för mig så jag tänkte jag kan väl logga in och kolla det bara för skoj skull! Tror ni att jag blir chockad nanting när jag ser att inläggsräknare står på prick 100st inlägg jämt.... Så nu blir det blogg fest !! eller kanske inte.....

Hundra inlägg är ju inte riktigt något att hänga i julgranen, men det var lite kul!!

Iallafall! jag hade tänkt skriva om filmen som jag såg nyss, 7 Pounds.
Huvudrollen i filmen spelas av Will smith. Den börjar verkligen segt men väcker ändå ett intresse, man verkligen att det ska hända något som får en att förstå allt som händer. Men när filmen väl har kommit igång och man i stort sätt börjar förstå hur den ska sluta, vill man inte att den ska ta slut. Både jag och Birgitta satt och grät i slutet för den var så otroligt fin!!

Här har ni trailern:


Mobilen is back!!

Kan överlyckligt meddela att min mobil är tillbaka !! äntligen säger jag bara !! Nu kan ni vänta er lite mer bilder ifrån mig !!

Bara för att jag är överaktiv just nu !

                   


Oj nu bliv det en massa bilder! Men jag älskar varenda en !!

 Ni får ha det så bra!

Dagens låt!!

Dagens låt betyder super mycket för mig och jag vet att den betyder minst lika mycket för Karran!! Vi spelade den här låten på både min Farmors begravning och Karins Mormors begravning.

Jag vet att ni har det bra där ni är!!

Björn Afzelius - Sång till friheten


Änteligen hemma!!

Nu är jag änteligen hemma igen!!
Igår satte vi oss i bilen och puttrade hemåt umeå, bra gick det och jag fick min crispy chicken på Burger king i Övik!!
När vi närmade oss umeå så svängde vi av och körde utåt Holmsund där jag hoppade av hemma hos Karran den bäste!!

Där göddes jag av grymt god kyckling och klyft potatis!! Efter det åkte vi iväg i färgglada och söta regnkläder för att täffa marran. Vi åkte ner på konsum och inhandlade massa gott! När vi kom hem igen satt vi och pratade en massa och såg Dirty Dancing 2 och åt jordgubbar doppade i choklad med glass. Mysigt hade vi trotts att Karran bara somnade 4 gånger under filmen Trotts att hon "INTE" var trött. Det gick lixom 4 sekunder från det att hon låg och rörde på sig  tills dess att hon låg blixtstilla och började snarka!! Så kan det vara iband, men vi älskar dig lika mycket för det!!

Under resan köpte jag
:

  
Jeansleggins Ginatricot
Munktröja Cubus

 
T-shirt Ginatricot


Köpte denna under Östersundsresan:


Väska H&M


Hade det super bra i Sundsvall och det kändes skönt att få åka till graven och göra fint, saknar farmor så otroligt mycket!!  Och tårarna var verkligen inte långt borta! Men jag vet att hon har det bra där hon är och jag vet att hon alltid kommer att finnas där! Farfar minns jag knappt, men jag kommer alltid att minnas akvariet han hade och jag minns faktiskt en gång då jag satt i hans knä när vi var och hälsade på!

Älskar er så otroligt mycket!!

Tacomiddag i sundsvalls skärgård!

Hej på er där hemma! Här näre är allt bara bra, kunde få vara lite soligare och lite varmare men annars är allt toppen!
Ikväll sitter vi ute på faster anjas altan och myser innan vi åker hem nu på fredag. Har just ätit mig riktigt mätt på tacos och snart blir det kladdkaka! Kusinern och tjejorna har sprungit ner och badat och jag satte mig vid datorn en liten stund.

Igår åkte vi ner på stan och jag hittade faktiskt ett par ljusa jeansleggins och en t-shirt på ginatricot, kändes kul att få med mig något härifrån!

Jag har haft det super bra här nere och jag kommer att sakna släkten, men nu känner jag att jag verkligen saknar tjejorna där hemma!! har inte träffat dom på flera veckor!! Det stämmer verkligen "borta bra, men hemma bäst!"

Ha det så bra där hemma, snart kommer jag !!

Ikea och Birsta city!!

Hej där hemma!!
Har träffat en massa släkt de senaste dagarna och lite annat så jag har inte riktigt hunnit slänga upp något inlägg, men hur som helst så har vi haft det riktigt bra!

I Lördags var det kanon väder så det blev till att ligga nere på stranden och lapa sol hela dagen. Senare under kvällen for vi ut på till min farbror tillsammans med kusinerna och min faster och hennes man. Det blev en massa god mat! och han har det riktigt fint där han bor!!

Igår åkte vi till ett ställe som hette Drakborgen (typ som leoslekland). Jag kan väl säga att det första jag gjorde när jag kom dit var att springa rakt in i en stolpe och jag slog huvudet och gjorde illa nacken nå så fruktansvär!! Jag hade så jäkulskt ont i nacken så att jag blev tvungen att ta både värktablett och voltaren!! Vaknade upp imorse och hade fortffarande ont?! hahah aja

Idag är det inte så bra väder ute så då är det ju perfekt för att åka ner på ikea och birsta city, vi får hjoppas att det är nå bra shopping där !!

Nu ska jag ta och äta frukost med familjen och sen ska jag springa iväg och duscha innan vi far iväg!!
Ni får ha det så bra där hemma och jag är snart tillbaka!!! 

Jag kommer att blogga lite iaf :)

Tjenis mina vänner, nu sitter jag här med systrarna och vi har bokat upp en timmes trådlöst internet till emmys dator.
Så det kommer att årdna sig med bloggandet !!
Idag klev vi upp riktigt tidigt och åkte kring halv nio. Vi var framme lite efter ett och det blev till att steeka ute i det underbara vädret!! ikväll har vi iaf tagit lite bilder med emmys kamera nere vid vattnet så jag tänkte att jag lånar lite bilder av henne och lägger  ut lite för att visa hur fint det är !!




nu tar batteriet på datorn snart slut så jag hinner inte lägga in fler bilder, vi kan ta det senare
ha det så bra så länge!!


i'l be back before you know it

Jao nu äre ju så att idag är det Fredag och det betyder Sundsvall!! hade varit kul att följa med tjejerna till trästock ihelgen, men å andra sidan så får jag ju träffa underbara släkten och Ikea får vi inte glömma!! Jag vet inte om dom har dator på campingen så räkna inte med ett inlägg ifrån mig, men jag ska göra vad jag kan för att kunna höra av mig om inte så höres vi ju när jag kommer hem igen !

nu ska jag ta och äta lite frukost och göra mig klar innan vi ska fara kring 8 :P

amen vi tar väl dagens låt bara så där också, så fick vi det gjort eller det blir faktiskt två st låtar idag bara för att jag kände taggen inför resan ;D

Man ska ha husvagn



Juno - Anyone else but you


Realise party!!

hahah okej kanske inte riktigt, men här kommer iallafall blogg adressen till karrans nya blogg  Hejkarinn.blogg.se

<-------Jag länkar den även här brevid




Gr nu kruppar blogg.se och vill inte låte mig lägga in bilder eller länka något grrr!!!!


Dagens låt!!

Dagens låt hittade jag på Zalinas blogg (hoppas att det gick bra?) 

Den är så otroligt fin!! Somnade till den inatt...

 Coldplay- The scientist


...

aj den sved!


Tack väder gudarna!!

Ja jag fick min sol iaf så nu ska jag ut och steeka !! när jag kommer in ska jag ta tag i packlista och att så klart börja pricka av på den, vi höres mer senare!

Gråa Torsdag

Då vare torsdag igen, den betyder att imorgon sitter jag i bilen påväg ner till Sundsvall. Ska vara där i en vecka, alltså tills nästa fredag. Det ska bli riktigt kul att träffa släckten från sundsvall och stockholm igen har inte träffat dom sedan i augusti förra året!!  Men det känns tråkigt att fara ifrån kompisarna, jag har ju knapp träffat dom i sommar!!
Men när jag kommer hem på fredag så hinner jag vara med karran någon dag den helgen för på måndag far hon ner till elina på gotland och efter att hon varit där flyger flickan ner till cypern med familjen!! Orättviiiist nanting!!
Men jag har ju en grym tur att Marran, Erika och Rebecka är hemma (om dom inte ha planer som jag inte vet?) !! :D

Jag taggar Noliadagarna nanting!! Dom är mellan den 2-9 augusti har jag för mig, så jag kan lova att jag kommer att dra med mig tjejerna och springa runt där!! För det är ju inget som händer varje år precis!

De är grå himmel ute!! Snälla ge mig massor av sol, hahah precis när jag skrev det kom min lilasyster in springade och säger att imorgon och på lördag ska vara riktiga soldagar! betyder att man missar steekar värmen imorgon och att det blir till att sitta i en varm bil imorgon!!

nä nu ska jag ta och gå upp och äta  lunch :)

Dag med BÄSTASTE Karran!!

Hejsan mina vänner! Jag kom nyss hem ifrån en toppen dag på stan med karran och är forfarande mätt efter tacobuffe'n på Balder. Så grymt gott det var!!

Det var otroligt härligt att äntligen få träffa flickan igen!! Mötte henne i stan och vi va enormt speedade ibörjan och sprang bara runt och lyfte upp och tittade på saker som egentligen inte änns tittade på eftersom att vi var så okoncentrerade på annant än varandra!!
 

Vi träffade Elin och stannade och pratade med henne ett tag och vi bestämde att vi måste dra ihop ett gäng och fara och se kenny starfighter på bio snart!! Hon var ju riktigt brun efter två veckor i grekland!! Åh jag vill också utomlands! Iaf medans vi stog där märkte karran att hon var riktigt hungrig och ville gå och köpa något litet att äta(hon hade  inte ätit sen kl11 idag och kl var över 4) Så vi bestämde oss för att gå till ica gourmet. När vi stog i kön var vi dumma nog att ställa oss bakom en tant och det fick vi ångra stort!! Asså missuppfatta mig inte  jag gillar gamlingar, men inte när man står i en kö och väntar efter att få betala!!
 
Iallafall så ville tanten få tillbaka typ fem kr för toapapper som hon köpte veckan innan!! det tog en fruktansvärd tid eftersom att hon i kassan var tvungen att springa iväg och be om hjälp, men när hon äntligen kommer tillbaka och tanten har betalat allt det nya som hon hade köpt så skulle hon skriva på ett kvitto, så får jag höra tanten ställa den dummaste frågan jag förmodligen någon sin ha hört!!

*Tanten skriver på kvitto och håller upp pennan som hon fick låna av dom i kassan*

Tanten: Skulle jag kunna få knycka med mig den här pennan?
Hon i kassan: *skrattar osäkert som att hon tror att  t  skämtar*
Tanten: Får jag det? den var nämligen så bra den här penna och jag undrar om jag får knycka med mig den?
Hon i kassan: *tar tillbaka pennan* asså nä, det är ju den enda pennan som vi har.
Tanten: Ja men det förstår jag. Jag frågade ju iaf innan jag tog den.  Jag tänkte ju att det var värt ett försök!

Jag trodde bokstavligt talat att jag skulle dö!! jag fick gå iväg och försöka hålla mig för att det inte  skulle höras att jag skrattade. vände mig om och tittade på en sammanbiten karran som står bakom tanten i kassan

ajaj nu blev inlägget väldigt långt  sorry for that!!

Ska smyga iväg och spela lite tv-spel


Nyhet!!!!

Jag kan sprida nyheten om att min käre vän karran ska starta upp en ny blogg!! men jag kan inte ge er adressen till den än eftersom att hon sitter och håller på att bygga upp den just i detta nu!!

Lycka till vännen jag sitter och klurar på det dära med namn.... hm (klurar)

Ztan mad karran imorgon!!

änteligen får jag träffa flickan igen efter att ha varit bort rest allt för länge!!Ska möta henne i stan efter att hon slutar jobba imorgon och det blir nog till att både äta middag där och kanske spela laserdome. Vi få vella se vad det blir. någe kul bruka vi ju alltid hitta på!!

Lill-pezen min!!

Nu har jag mekat klart med bloggen för ikväll, orkar inte sitta vid datorn längre!!  Jag ska nog se en film och spela tvspel nu , så ni får har så bra!!

ps. pappas pizza smakade grymt bra!!


Dagens låt!!

Dagens låt blev en av mina gamla favoriter som jag har dammat av och har lyckats bli in love with på nytt!!

The Kelly family- Fell in love with an Alien




Sol Sol Sol!!

Goddag mina små vänner!!

Idag
är jag lycklig och på toppenhumör!! Som ni kanske ser så har det hunnit bli en ny design på bloggen, men jag är långt ifrån klar!! Den ser ju inte riktigt så super kul ut nu så det ska göras lite ändringar, jag hoppas på att vara klar ikväll..

Iallafall, imorse blev jag väckt av pappa kl 10 som sa att det var superfint väder ute, jag låg och drog mig ett tag, men sen tog jag mig i kragen jag kan ju inte missa en perfekt sollapardag så jag hoppade i bikinin och joinade resten av familjen som redan låg ute i solen, jag har inte gjort mer än att ligga ute i solen idag gick ut kl halv elva och kom in kl fyra så, så super mkt har jag inte gjort idag.

Pappa skulle göra egen pizza ikväll efter några hemliga knep som han hade fått av en pizzabagare !! Vi får hoppas att det är bra knep han hadde ;) Det blir nog till att designa lite blogg ikväll och att spela xbox (för första gången i mitt inte allt för korta liv)

Nä, nu ska fortsätta designa lite innan maten!!

Kram Emmi


Jag är riktigt less på min design!!

Sitter och knåpar ihop en ny design så därför kan det se djävulskt rörigt ut, men det får ni ta med en nypa salt!!
hoppas att den blir lite roligare än denna tråkiga!!

önska mig lycka till ;)

Du var så mkt!!!

Efter ett år tillsammans sa du ifrån och lämnade mig!! Ett jävla år!! Fattar du inte hur det känns? Jag fattade väl också att det skulle ta slut någon dag och att det inte skulle vara vi för all framtid, men jag var inte redo för att lämna dig än!!
Hoppas att du kommer tillbaka, men om inte kanske det är dags att gå vidare!!



kom tillbaka!!

Änteligen

Jadu, nu har jag fått min efterlängtade dusch !!  Så nu åkte mys kläderna på med bums jag tror faktiskt att jag ska gå och spela tvspel!! kan säga att det  var inte igår!!

nä nu tror jag att jag ska kila vidare!!

Dagens låt: Hatar den så mkt att jag älsker den, men det blev Whiskey lullaby


nu är det helt klart!!

Sorry för att jag inte skrev som jag lovade, men efter en heldag på någon turiskt sak och hel kväll på badhus så orkade jag inte skriva låg bara som en döööd sill i soffan !! ajaj nu är jag hemma från resande igen, eller jag far ju till Sundsvall igen på Fredag och blir borta en vecka!! Känns som att den här sommaren springer ifrån mig, men efter denna resa så har jag inga planer på att resa bort någe mer!!

Har inte gjort så super mkt idag, packade och kom till  pappa igen. Har uppdaterat mig i bloggvärlden och nu hänger jag med i vad som händer igen!!

Juste, jag har ju fått veta 100% säkert att jag kom in på byggLH och jag vet i att vi är 8st i min klass och vi är tre tjejer och fem killar. ajaj iaf jag hade ju fått ett brev om att jag hade komit in och att jag var tvungen att logga in på min användare för att regristrera att jag tackar JA till platsen som jag fick , så nu är det gjort och den
18 Augusti börjar jag på Draggen och sen när blev det cind of exating att börja skolan?!!


nädu nu ska jag snart ta och hoppa in i duschen, men zalina skulle sy något först så jag väntar på att hon blir klart i tvättstugan först! (duschen är i tvättstugan)

Hare super duper!! 



Kram Emlan

i en stuga i göa Östersund!!

Tänkte bara slänga in ett kort inlägg innan vi ska iväg på äventyr!!
Har hunnit med riktigt mkt sedan sist!! Har varit i Haparanda, stugan träffat tjejorna lite innan jag for vidare till Östersund. Igår satt jag hela dagen i bilen och sov typ hela vägn hit... Kan ju bara säga att här på campingen är det fullt av snygga norskar!! Kan ju säga att amanda lyckades skämma ut sig riktigt mkt när hon råkade nocka huvudet rakt in i en lampa i våran stuga medans hela grann huset såg på och alla där inne började asgarva och en som stog och drack mjölk satt nog i halsen!!

Vi tog med oss datorn hemifrån så ni kan räkna med att jag kommer att skriva mer förmodligen redan ikväll!!

Nä nu ska jag göra mig iordning innan vi ska till någon park eller vad man ska säga och ikväll blir det till att äventyra östersunds äventyrsbad!!

Hare bra så länge!!

RSS 2.0
text-decoration: none;