Go helgen min!

helgen har sprungit iväg som vanligt!!!
Fredagen tillbringades tillsammans med älsk hemma i sävar och lördagen erbjöd tacobuffe' med karran och erran. Efter Tacosen på balders hoppade vi på bussen till holmsund, vi drog hem till karran där vi hann snacka en massa och skratta en hel del åt karrans minneslåda. Hann träffa rebban en snabbis och tjocka i oss päronhalvor med after eight och glass "mumma" innan jag hoppade på bussen hem till micke igen.

Vaknade upp ganska tidigt imorse eftersom han och Markus skulle ut och köra skoter. Låg kvar och såg på one three hill till bussen hem till sävar gick. Har två grymt söta och snälla tanter att tacka för att jag lyckades ta mig på ch bussen till sjukhuset. Hade annars fått vänta ca 3 timmar på nästa buss och det kände väldans drygt. På sjukhuset hann jag tjocka i mig en masarin och råkade höra prällen säga några kloka saker som faktiskt gav mig svar på lite frågor

Restan av kvällen har jag legat nerbäddad i sängen och självklart tittat på one three hill(har börjat om ifrån säsong 1 och har bara idag sett snart 8 avsnitt(geek varning, tell me about it!) Så nu är jag inne på 16 avsnittet av första säsongen....

Nä ni nu står det träning på schemat, och efter det blir det till att bara ta det lugnt!



Det sägs att solen lyser starkare på andra sidan. Är det sant?


Gästinlägg på G!

ÅÅÅhhhhh, vad arg jag blir! Hade skrivit ett helt inlägg om min flummiga klass som snackar om saker som man inte riktigt ska prata om kanske.. hehe.. Men självklart har Emelie det freaket gjort snabblänkar uppe där man klickar till en ny flik. Vem är det som råkar trycka på den knappen? Joooooo, lilla jag! Inte kul någonstans! :(

Näe, åter till det jag skulle berätta om. Min klass har just nu projektering och företagande men istället har vi gjort sittande stolen (det var faktiskt lärarn som började) och dansat till beat it. Mycket trevligt :)

XOXO Veronica

Vimspelle är mitt namn..

Ja kan inte annat än känna mig snurrig, när jag ringer till mamma för att fråga en sak då säger hon att jag inte alls ska vara hos henne i helgen och att jag ska vara hos pappa. (som bestämt?) Tydligen så har jag varit så borta dom senaste dagarna så att jag har svarat ja när mamma har frågat mig om jag har packat till pappa eftersom att jag ska vara här  i en vecka nu...haha jadu det kom verkligen som en chock när hon sa det, men det är bara till att ställa om tänket.... Imorgon kommer jag hit för att stanna här tills tisdag näst nästa vecka!

Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och ringa ett litet samtal till älsklingen och efter det så hade jag tänkt skriva några rader i min dagsfärska dagbok som jag och veronica har inhandlat idag. Hade då tänkt skriva med mina nya fina pennor som jag köpte(hahah låter som en lite skrivarbokläsnörd som har fått penna och papper för första gången i mitt liv)

NÄ det var allt från mig, puss hej leverpastej;)!!


Ny design?

har blogg.se gjort en ny design när man är inne på sin egna användare eller är det mitt Internet som kruppar? :O
Isåfall vad tycker ni om den? tycker själv att det först kändes väldigt avancerat, men det är ju bara lilla jag.

Morgonen började med att trippa på tå till bussen för att inte skorna skulle snöfyllas och jag skulle få blöta och sura sockar resten av dagen... Väl framme vid bussen möttes jag av en våningsbuss och för att inte vara egoistisk så satte jag mig två stolar bakom längst fram där uppe, är jag inte en snäll en människa? :D

När jag hade tagit mig fram till skolan så bar det av till skolsköterskan för att väga och mäta sig och prata lite allmänt. Det gick tydligen bara bra jag var 173cm lång (jag som tidigare har sagt 173-174, pinsamt får ändra det där) och vikten såg tydligen också bara bra ut, jag följde den där "kurvan" som jag skulle och hade tydligen blivit  längre än vad dom trodde att jag skulle bli, haha jadu jag kan ju överraska jag! Pratade om lite annat också så det gick väl bra. Ska tydligen dit nästa onsdag igen.



Have a nice day/ från mig

....

I hjärtat är jag frisk, men hjärnan vill inte tro det
Tänkarna tar över den bra känslan och gör om den till något dåligt
Jag känner hur det kommer nu och jag vill verkligen inte känna det!
Jag vill inte vara med längre, vill bara gråta ut den dåliga känslan,
men tårarna kommer inte, mina ögon är torra och känslan är fortfarande kvar.


Grattis trollungen min!

Trollungen blir 3 hela år idag, helt ofattbart att det är så länge sedan hon föddes! Det är verkligen kul att sitta och prata med henne nu eftersom att hon förstår en på ett helt annat sätt. Det är så himla kul att höra henne prata eftersom att man verkligen hör i det hon säger att hon tänker efter när hon säger något.

Det va som igår när vi skulle äta och jag sa till henne att ta på sig haklappen så att hon inte sölar ner sig själv.  Klart som korvspad vägrade hon för första gången. Ni kan ju gissa vad hon säger då..
"Nej det tänker jag inte göra, jag blir stor imorgon så det tänker jag inte!" Kan man låta bli att le då eller? :)



Grattis hjärtat! 3år

Btw som ni nog har märkt så fyller typ hela min släkt år i just januari av någon konstig anledning? Hittills har Pappa, Matilda, Zalina, Mamma, Alice, peder och många andla släktingar :P kan ju lova att man blir fattiglapp denna månad!!


bara måste vara det godaste..

... att komma hem efter en dö härlig springa skiten ur sig träning och mötas av doften av nybakt bröd! Det var det jag, Emmy och Zalina mötte av när vi snabbt som attan skulle ta oss iväg till Zallebralle och Markus hus för att fota lite. Självklart var vi tvugna och kasta i oss en macka innan vi hoppade in i bilen och satte iväg. Vi fick till och med spara oss lite så att vi skulle kunna fika nu när vi kom hem igen :)



Nu väntar mer fika och duschen, sedan blir det till att ringa älsklingen. Ha det bäst !

The songs of the day

Här får ni några godingar som jag har förälskat mig i! Blev lite rockigt denna gång! Det är grymt dåligt ljud eftersom dom är tagna ifrån youtube, bättre om ni lyssnar i spotify!

Down To The Devil-Edguy

Five Finger Death punch- The Bleeding

55 Escape- Forever




Vet inte hur många gånger jag fick skriva om det här inlägget! Det har blivit kortare och kortare för varje gång!!

Hello bloody monday

Helgen är slut och vardagen är tillbaka igen. Hello bloody monday!
Eftersom att jag har tillbringat min helg på carlshöjd så har det inte blivit någon tid till att sitta framför datorn. Jag skrev flera inlägg i fredags men tydligen så hade dom inte sparats (lagomt frustrerande!!).

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder som jag inte hunnit dela med mig av!

 
Hade en hejdundrandes underbar kväll med karran och erran



Att man kan bli så lycklig bara av att få hjälpa till att baka och frågan är ju hur man lyckas bli så kladdig runt munnen! ;)

Grattis mamma

Jajjemen idag fyller min älskade mamma hela 38år(gammeltant) rena rama unghönan!
Köpte presenter till henne igår och jag hoppas hon blir nöjd för kände att vi var i stort behov av denna sak hemma! Det ser bedrövligt ut i vårat receptskåp hemma om jag säger så!!! Kan lägga ut bilder på sakerna senare!

Min mamma är ju som kul också eftersom att hon fastar just nu så att inte kan man bjuda henne på tårta heller! Får se vad jag kan hitta på, kanske att jag rör ihop nyponsoppa åt henne eller  något annat gött drickbart! :)



mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du

Älskar dig mammsen du är den min bästa vän! Tack för att jag kan prata med dig om allt!  

till karran och erika

Eftersom att vi har börjat ha lektioner på vasaskolan så åkte jag samma buss som karran och erran i morse. Under tiden jag satt där hann dom läxa upp mig om att jag måste bli bättre på att uppdatera, så därför tillägnar jag detta fina inlägg till dom två! Resten av bussresan var riktigt trevlig ända fram tills....



Sötnosarna somnade! Fins det något sötare?

övik!

Misstänker att det finns några nyfikna själar som vill se lite bilder ifrån öviksresan igår?! Vi vann inte men kul hade vi verkligen, med andra ord offrade jag min myssöndag åt en helgrym dag!

Det tog på mångas krafter att stiga upp så tidigt!


Övrigt trötta människor




Blandat


Asså den var sååå liten jag driver inte ( vi har fortfarande inte listat ut vad hon egentligen snackade om) ;) hahah



ssssch! Det är när lammen tystnar! ahahahah /klara stenman (nå randoom kvinna satt i bussen)

Söndag kl 07.29

Tro det eller ej men just nu denna söndag så sitter jag i mina matchkläder och med väskan packad bredvid mig. väntar jag på att inom en snar framtid ta min väska och min trötta kropp och masa mig iväg till sävarhallen. Där står nämligen den på tok förtidiga bussen som ska ta oss ner till övik idag.

Lär bli borta hela dagen och det betyder att jag inte får en sådan där lugn och underbart slapp söndag, så nu tusan ska vi vinna för jag tänker inte offra min söndag för ingenting!

Kameran följer med mig så att ni lär helt klart bli uppdaterade när jag kommer hem ikväll! ha det bäst och skänk mig en tanke när ni ligger nerbäddade i era myskläder hela dagen! :]

spelas just nu på repeat hos mig
Eminem-beautiful



Här har vi skellefteå resan

Nu blir det film för hela slanten

Tänkte springa upp och sätta mig och se film tillsammans med pappa, biggan, zalina och markus nu:) Zalle och markus kom nyss hem ifrån ikea så blir spännande när man får se allt kuligt som dom har köpt till sitta fin fina hus som istortsätt är färdigt att flytta in i :D

spännande säger jag och om ni undrar vart ni hittar min systers design blogg så säger jag bara
<------------- här uppe bland läsvärda bloggar, och jag misstänker att ni kan lista ut vilken som är hennes?


skulle inte sitta helt fel med lite nyttigheter just nu!

Min kärlek till dig är ofattbar!

För varje dag som går så blir du mer älskad av mig, jag kan inte förstå hur lyckligt lottad jag är som fick dig? Jag undrar vad jag har gjort för att förtjäna någon så underbart som du?

Du får säga vad du vill men i mina ögon är du perfekt och älskad av mig på ett sätt som inte går att beskriva.

Jag fylls av värme när du möter min blick
Jag skrattar med hjärtat när du får mig att skratta
Jag blir imponerad när du lagar din omtalade kyckling
Jag saknar dig något fruktansvärt när jag hör din röst i telefonen
Du får mig att känna mig speciell på ett sätt jag inte kan förstå

Det finns inget som heter tid när du håller om mig och viskar att du älskar mig.
Jag tror inte att du förstår min kärlek till dig när jag viskar till dig att jag älskar dig!

Jag älskar dig så ofattbart Mikael Evertsson!




Jag suuuuger på att blogga nu för tiden!

Ja jag är verkligen urkass på Men det är med en skönare känsla i kroppen jag gör det! Förut tvingade jag mig själv att göra det. Helt ärligt så kunde jag sitta inne på min och andras bloggar i lätt 4 timmar... Ja om inte mer!

Men nu känner jag att jag försöker blogga för att det är super kul, för det tycker jag verkligen! Här kan jag skriva när jag mår bra, när jag mår dåligt och vill lätta på trycket eller när jag låter er se mig skämma ut mig i fula videobloggar och annat fult och dålig humor inspirerat.

tänkte ta och sätta mig här vid datorn och uppdatera er lite mer med bilder och annat kul. Tänkte att ni ska få minst 3 fina inlägg innan jag stänger ner datorn senare ikväll:)

Till den anonyma kommentaren om att jag ska uppdatera mer:
Ska bli chefen känner att det är dags att få tummen ur, ska ta och bli lika duktig som er på att uppdatera;)


Storhandlarn

Sitter på engelskan nu, slutar snart. Blir till att hoppa på bussen till ica maxi och storhandla tillsammans med mamma. Har nyss fått tillbaka min engelska och ja kan ju säga att jag och ken har skrattat en hel del åt min gramatik.

Ska sluta nu hare!

tragiskt!!

Men hejsan igen! Nu är kl snart dags för mig att lägga huvudet på kudden tidigt ikväll igen! Börjar ju nästan fundera om jag har blivit allvarligt sjuk eller något? Det var riktigt skönt att gå och lägga sig tidigt igår kväll. I jämförelse med att jag i vanliga fall somnar tidigast 2 på natten utan att överdriva!

Så funderar starkt på att låta detta bli en vana för mig, för jag var till och med hyfsat aktiv idag om vi räknar bort mattelektionen... Men efter skolan gick jag inte och la mig och som som jag av någon konstig och oförklarlig anledning utan jag satte igen och gjorde nästan klar min dataläxa som är till på Onsdag.

Ikväll har jag sprungit skiten ur mig på planen och kan ju inte påstå att det inte var behövligt efter ca 3 veckors vila... Inte bra. Konditionen var i botten, men snart ska det vara fixat också.

Nä ni, nu ska jag fika för att mätta min ny tränade kropp på energi och efter det blir det att packa lite till mamma och sedan blir det sängen.

Får tillbaka kameran imorgon, så då om ni har tur så får ni nya bilder till på Onsdag! :D

Ja ni, nu är alla h-mongon samlade igen

Ska matte B bli min död eller?!

Sitter på datan och har nyss gjort min powerpoint redovisning och det gick väl bra, lite surt att jag var bara ett poäng ifrån mvg men ändå himla nöjd!

Dagen har bara gått fint tycker jag och än sålänge lever jag, men vi får väl se om det hinner bli ändring på det nu efter vi börjar på matte B. Oj oj visst låter det hemskt!

Skriver mera ikväll. Efter attjag har fått byta mina skor som är något trasiga, Riktigt illa eftersom att dom är 2 veckor gamla!

see you!

jöken jullov och välkommen vardag!

Jaha nu är denna sista dag på jullovet avklarad och emelie fors ska faktiskt lägga sitt huvud på kudden och drömma sött ända fram till kl 20 i 7 imorgon.

Hade inte kunnat tänka mig ett speciellt mycket bättre lov och det nya året har börjat bara fint!

Sovgott jullov och välkommen vardag!

(Bilder ifrån lovet kommer så fort jag får tillbaka min kamera!)


Holmsund i helgen!

Tänkte bara uppdatera er om att jag just kastade i mig nybakt bröd och la mig i sängen igen. När jag låg där och ställde klockan för att ta mig en tupplur så ringer mamma. Min fina mamma fick mig att bestämma mig för att hoppa på bussen redan nu halv 2 in till stan så att jag kan åka med henne hem istället för att vänta till att ta mig till holmsund fören efter 5.

Nu ska jag snabbt packa mina väskor och röjja unda innan jag beger mig till min hembyggd, för jag är asa tagg på att träffa mina mates i helgen och det är ett som är säkert!

h-sund here i come(A)



see yah

Tillbaka vid datorn!

Hej igen! Har varit lite dålig uppdatering men så blire när man lever livet under loven.

Älsklingen sov här från i måndags till igår. Vi har bara tagit det lugnt, va med Elias i tisdags och vi köpte godis och bänkade oss framför en film. Vet inte om Elias smittade av sig på mig för nu har jag blivit dyng förkyld istället. Så ingen träning för mig ikväll! Det sööög riktigt hårt eftersom att jag har missat så mycket nu och var över taggad på att träna igen!

Igår följde jag med micke hem istället eftersom att vi skulle fara och se avatar i 3D tillsammans med eric och wulfen. Träffade dom och gick ner på maxi och köpte godis till filmen. Filmen var grym! Kändes faktiskt inte som att den va så lång som den faktiskt var eftersom att den var så bra.

Det blev till att ta taxin tillbaka till Carlshöjd eftersom att det var röd dag igår. Så nu har jag åkt taxi för typ första gången i mitt liv. Åkte hem till wulfen och vi spelade poker och bara tog det lugnt. känner att jag får friska upp mitt poker minne lite om det ska gå bättre än vad det gjorde igår!

idag har vi bara tagit det lugnt och legat och degat framför tv:n. Tog bussen hem vid halv fem och har varit  hemma ett tag nu. Har hunnit äta mig proppmätt på pappas good mat! Nu ligger jag i sängen och tänkte hinna plugga lite innan jag ska iväg och titta på träningen., man måste ju som visa att man lever iaf, trots att det är knappt!

Till helgen blir det nog till att dra sig ut till holmsund och vara med tjejerna om dom inte har andra planer, för det gäller att ta vara på dom sista dagarna innan skolan börjar igen, vilket är på måndag, hjälp säger jag bara!


ha det bäst


Tillbaka i stor stan!

Skrev aldrig att vi packade våra väskor och hoppade in i bilen till stugan i fredags, men där har jag tilölbringat min helg. Hann bli en hel del skoter körning och kalla fingrar. Dessutom lyckades jag Böjja bak fingret i en onormal riktning och drog sönder en blodåder  i handen så fick en blödning, kan säga att jag hade pretty ont i min hand! Dessutom så körde jag skoter och satt och spännde enda sidan av ryggen så har fått en knuta stor som en golfboll! Ont gjorde/gör det!

Sitter vid min gamla dator och hittade en hel del heta bilder!

Tänkte dessutom säga grattis till tillan som fyller 10år idag, helt sick hur fort tiden går! Har varit en sväng på stan med syster och inhandlade lite födelsedagspresenter till matilda och pappsen som fyller år imorgon.

Snart kommer älsk så får se vad vi hittar på. Blir iaf till att fira marilda med famlijen ikväll och tydligen så ska jag tvingaas till att se en skräckis!!! Jag tror ju på andar och sånt så det blir säkert en pina att se Panorama activity!


RSS 2.0
text-decoration: none;